Digidexo.com

Må bryst ekstrautstyr piller føre til vektøkning?

På tross av all reklame, er bryst ekstrautstyr piller generelt ansett som ineffektiv og kan ha uønskede bivirkninger som vektøkning.

Østrogen Effect

Bryst ekstrautstyr piller sikkert kan føre til vektøkning hvis de inneholder fytoøstrogener, stoffer som finnes i planter som er svært lik den menneskelige hormonet østrogen.

Fordi fytoøstrogener i mange bryst ekstrautstyr piller er så lik østrogen, er deres virkningsmekanisme forsterkning også lik - vannretensjon i bryst og andre vev, og derfor vektøkning.

Phytoestrogen Enhancement

Ifølge nettstedet Drugstore.com, en felles phytoestrogen brukes som et supplement og funnet i noen bryst ekstrautstyr pillsis klaseormedrue og "personer med høyt blodtrykk eller hjertesykdom skal ikke bruke klaseormedrue. På grunn av sin likhet til østrogen, kvinner med østrogen -avhengige kreft eller de tar p-piller eller østrogenbehandling bør ikke bruke det. "

Non-phytoestrogen Enhancement

Andre ekstrautstyr piller hevder å øke bryststørrelsen ved "øke lagring av nye fett i bryst bindevev," men kroppsfett er en tett stoff, og mer av det ville derfor føre til vektøkning, også.