Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved en bestemt dato

Hvordan å miste vekt ved en bestemt dato


Å miste 5 prosent til 10 prosent av kroppsvekten kan gi store helsegevinster, selv om du er overvektig. Potensielle helsemessige fordeler inkluderer en redusert risiko for hjertesykdom og diabetes. Ifølge National Heart Lung and Blood Institute (NHLBI), de mest effektive og vellykkede vekttap planer som mål å redusere den samlede vekten med 5 prosent til 10 prosent over en seks måneders periode med et vekttap på 1 til 2 kg. per uke. Et pund tilsvarer 3500 kalorier, så du trenger for å lage et ukentlig underskudd på 3500 til 7000 kalorier for denne frekvensen av vekttap.

Hvordan å miste vekt ved en bestemt dato

•  Multipliser 3500 av pounds av vekten du ønsker å tape, og deretter dele dette resultatet med antall dager du har til å miste det. Dette er de nødvendige daglige kaloriunderskudd for å nå din vekt-tap mål. For eksempel, hvis du ønsker å miste 20 kg. i 100 dager, ville resultatet være et underskudd på 700 kalorier per dag.

Beregn hvor mange kalorier du for tiden spiser per dag. Formulere en daglig diett plan som reduserer dette antallet kalorier med minst halvparten av det daglige kaloriunderskuddet du har beregnet. For 20 kg. i 100 dager, ville dette tilsvare en reduksjon på minst 350 kalorier spist per dag.

Oppgave bort det resterende beløpet av beregnet kaloriunderskudd nesten hver dag for å oppnå din vekt-tap mål. Engasjere seg i moderat intensitet aerobic aktivitet de fleste dagene i uken, som foreslått av American College of Sports Medicine i 2007 Fysisk aktivitet og folkehelse retningslinjer, sammen med to full-body styrketrening økter per uke.

Hint

  • Ikke tenk på dette som en diett. Du tar fatt på et nytt liv plan, som inkluderer sunn spising valg og regelmessig fysisk aktivitet.
  • Sette et realistisk vekt-tap målet - en som innebærer å miste 1 til 2 kg. per uke - for å oppnå innen en bestemt dato for å maksimere sjansene for suksess.
  • For sikker vekttap, foreslår NHLBI daglig inntak av 1000 til 1200 kalorier for kvinner og 1200 til 1600 kalorier for menn. Hvis du trenger for å lage en større kaloriunderskudd for å møte din vekt-tap mål, utgjør forskjellen med trening.
  • Velge lavere-fett / høyere volum mat som grønnsaker og helkorn kan hjelpe avverge følelser av savn uten å tvinge deg til å redusere hver porsjonsstørrelsen.
  • Bruk din daglig planlegger ikke bare å planlegge ut din diett og treningsprogram, men også å ta opp dine daglige resultater. Holde en matinntak og fysisk aktivitet journal kan hjelpe deg å oppnå din vekt-tap mål.