Digidexo.com

Hvorfor Har Adrenal Fatigue Gjør du kvalm?

Hvorfor Har Adrenal Fatigue Gjør du kvalm?


Skade på binyrene senker kortisolproduksjonen og forårsaker binyretretthet. Kronisk tretthet, muskelsvakhet, tap av appetitt og vekttap er alle symptomer på binyretretthet. Kvalme er også ansett som et symptom på binyretretthet, men andre årsaker er mer sannsynlig.

Binyrene

Binyrene ligger over nyrene og produserer kortisol som svar på fysiske og psykiske stressfaktorer. Skade på binyrene senker kortisolproduksjon og gjør det vanskelig for kroppen å takle stress.

Tegn og symptomer

Kronisk tretthet, muskelsvakhet, tap av appetitt og vekttap kan alle være forårsaket av binyretretthet. Kvalme og oppkast er også vurdert symptomer.

Årsaker til Kvalme

Jennifer Busch, en lidende av binyretretthet siden 2000, påpeker at blod er viderekoblet bort fra fordøyelsessystemet, forårsaker en konstant følelse av kvalme.

Andre mulige årsaker

Matt Lovell, Sport Ernæringsfysiolog for England Rugby Team, siterer lave vitamin B nivåer, alkoholmisbruk eller mulig eksponering for skadelige kjemikalier som de mer sannsynlige årsaker til nauseousness.

Binyretretthet eller binyreinsuffisiens?

Begrepet "binyretretthet" brukes hovedsakelig i populære helse bøker og alternativ medisin nettsteder, mens "binyreinsuffisiens" brukes i vestlig medisin som det offisielle diagnose sikt. Plutselig, sever forverring av nyrefunksjon kalles "adrenal krise."