Digidexo.com

Hvordan spise kake og gå ned i vekt

Hvordan spise kake og gå ned i vekt


Prøver å gå ned i vekt kan være en konstant kamp. Noen ganger kan en dieter får en ute, og ikke tilfredsstillende at craving kan faktisk gjøre henne spise mer. Mange populære dietter har ukentlige jukse dager eller tillate en og annen splurge. Overraskende, er det mulig å spise kake når du er slanking og likevel gå ned i vekt.

Hvordan spise kake og gå ned i vekt

•  Ta kontakt med en diett bok for å finne ut hvor mange kalorier du bør spise for å gå ned i vekt, basert på din høyde og vekt.

Spor kalorier i en loggbok for å være sikker på at din del av kaken er innenfor kalorigrensen for dagen.

Velg type kake nøye. Les ernæringsmessig og kalori informasjon om produktet pakke du skal velge hvilken type kake som passer innenfor din diett. Prøv å velge en lav-kalori kake uten frosting.

Kvitter dine begrensninger. Hvis du vet at du ikke kan kjøpe en hel kake og begrense deg til en servering, velg en pakket single-servering størrelse. Prøv å holde det relativt kalorifattig kake uten frosting.

Hvis du har hentet hjem en hel kake, måle serverer presist.

Spis kaken sitte ned og følge den med frisk frukt og drikke så vil det virke mer mettende.

Øk trening på dager da du unne deg kake, slik at kroppen din forbrenner ekstra kalorier. Å være aktiv vil bidra til å redusere vektøkning fra en og annen bit av kaken.

Hint

  • Planlegg en aktivitet umiddelbart etter at du spiser kaken slik at du ikke blir fristet til å spise mer.
  • Når du har hatt din del av kaken, anser det som en del av den planlagte vekt-tap programmet for dagen og prøver å spise kalorifattig mat resten av dagen for å holde kalori teller for dagen på sporet.
  • Kalori tellere på aerobic maskiner pleier ikke å være presis.