Digidexo.com

Har Koffein piller hjelpe til med vekttap?

Noen vekttap kosttilskudd inneholder koffein. Koffein peps og vekker deg, men dens rolle i å hjelpe deg å ta av pounds er en pågående spørsmål.

Koffein er et vanndrivende

Koffein tar vannet ut av systemet, og folk kan miste ekstra vann vekt når du tar koffein piller, ifølge Mayo Clinic nettsiden.

Undertrykker Apetite

Koffein reduserer en persons ønske om å spise, men undertrykke appetitt virkningene av denne substans ikke vare i lang nok tid til å avgjøre om denne effekt av koffein bidrar til vekttap.

Binge Eating?

Ta for mange koffein slankepiller kan føre til mer stress, som kan føre til overspising, ifølge Teecino nettside. Følge instruksjonene på pakken hindrer mange av disse problemene, men folk med angstproblemer kan være lurt å finne en koffein fri vekttap supplement.

Forbrenning

Koffein noen ganger fører til en person til å brenne ekstra kalorier etter inntak av et produkt som inneholder stoffet. Effekten er ikke store nok til å være en faktor i ytterligere vekttap.

Vær forsiktig

Konsumere ekstra koffein forårsaker en person til å gå ned i vekt gjennom fjerning av ekstra vann fra kroppen. Så lenge en dieter bruker koffein i moderate doser, kaffe, kan te og diett brus hjelpe dieter miste vekt på grunn av sin vanndrivende effekt. Koffein bør brukes med forsiktighet, da det kan føre til nervøsitet, irritabilitet og søvnløshet.