Digidexo.com

Bivirkninger av Cimbalta

Cymbalta er et stoff som brukes til å behandle store depresjoner og angst lidelse. Mens det har blitt vist for å hjelpe pasienter som lider av disse sykdommer, er det ikke uten bivirkninger.

Egenskaper / fordeler

Cymbalta ble laget for bruk av forstyrrelser slik som depresjon, angst, kronisk smerte lidelse (fibromyalgi), og for å behandle mennesker med diabetisk neuropati (eller smerter fra diabetes). Når det brukes riktig, korrigerer Cymbalta kjemikalier i hjernen som kan bli ubalansert og skape depresjon.

Betraktninger

Når man tar Cymbalta, er det ikke uvanlig å se forskjellige bivirkninger. Som med de fleste medisiner, samtidig som korrekt ett problem, kan det føre til noen små plager.

Bivirkninger

Ifølge emedtv.com, har Cymbalta gått gjennom flere studier og har vist seg å presisere vanlige bivirkninger. Disse inkluderer (og er ikke begrenset til), kvalme, tretthet, svimmelhet, søvnløshet, tretthet, diaré, svakhet, tap av appetitt, nedsatt libido.

Andre saker

Andre bivirkninger inkluderer hetetokter, svimmelhet, magesmerter, vekttap.

Et par ting du bør vurdere

Som med alle medisiner, kan Cymbalta ikke være svaret for alle å håndtere depresjon. Pasienter med leversykdom, visse allergier, glaukom, blodsykdommer eller blodpropp, epilepsi, eller bipolar lidelse trenger å informere sin lege før de blir foreskrevet Cymbalta. Det kan være farlig når det blandes med en hvilken som helst av disse forstyrrelser.

Betydning

Depresjon er ikke uvanlig, og du er ikke alene. Ifølge emedtv.com om lag 10 prosent av befolkningen lider av depresjon på en årlig basis. Medisiner som Cymbalta kan være nyttig; bare være klar over bivirkningene og ta kontakt med lege.