Digidexo.com

Slik Dekorer en Popeye Cake

Popeye på Sailor Man er mer enn bare en tegneserie fra en svunnen tid når du tema en hel kake etter det. Å vite hvordan du kan dekorere en Popeye kake tar tålmodighet, kreativitet og et ønske om å omfatte den vimsete sjarm av elskelig, spinat elskende karakter. Når du dekorere en Popeye kake, kan du presentere den på en gutt bursdagsselskap eller som en morsom godbit å dele med venner som også liker pop-kultur.

Bruksanvisning

•  Sett kaken på en passe stor tallerken for servering.

Dekk hele kaken, inkludert sidene, med frosting i enhver smak. Velg en frosting farge som er enten hvitt, beige eller noe lignende. Dette frosting vil fungere som "lerret" for dine Popeye dekorasjoner.

Rull ut ca 3/4 til 1 hel kilo grå eller sølv-tonet fondant. Marshmallow fondant funnet i butikker er smidig og søt, men du kan også lage din egen som et valgfritt trinn før du dekorere din kake. Rull fondant ut til den er ca 1/4-tommers tykke.

Layer et perfekt kvadrat ark vokset papir over midten av den rullet fondant. Sentrer 8 med 12 ark over fondant og bruke skarp kniv til å klippe det overskytende fondant fra rundt kantene på arket. Kast trimmet fondant eller satt til side for senere bruk.

Plasser en ren 12 gram kaffe kan over midten av vokset papir-dekket fondant ark. Plasser den ned, horisontalt, på tvers av nedre kant av fondant og vokset papir. Rull oppover, innpakning fondant rundt den kan for å ta på seg sin form. Skyv kan og vokset papir ut av boksen-formet fondant roll. Sett rullen til side.

6. Rull ut om en halvkilo av grønn fondant på samme måte som i trinn 3. Bruk en skarp kniv til å kutte rullet fondant i flere tynne strimler av "spinat." Skjær nok til å stappe inn i fondant kan og litt ekstra stæsj. Disse stripsene trenger ikke å være perfekt selv eller rett, fordi spinat er det ikke!

Fyll fondant kan forme med grønn spinat fondant, slik at det å renne ut av det litt. Fest spinat kan på sin side til toppen overflaten av kaken. Du kan plassere den i en vinkel, eller gjøre det rette. Det er opp til deg. Lå resten av spinat rundt boksen, som om det er søle ut av den på kaken.

Stuff 1/4 pund av svart fondant inn et anker formet mold måler 5 av 5 inches. Stappe det ned i formen godt, slik som å fjerne eventuelle luftlommer fra under fondant. Snu mold over og vri den forsiktig for å løsne den svarte, anker-formet fondant dekorasjon. Plassere ankeret på overflaten av det matte kaken ved siden av kan av sølt spinat.

Hint

  • Bruk en Popeye sjablong, funnet på nettet eller i spesial håndverks butikker, for å bruke gel ising og fondant i likhet med den elskede tegneseriefigur å erstatte ankeret laget av fondant. Imidlertid er Popeye ansikt ikke nødvendigvis kreves for en Popeye kake. Et anker og kan av hans favoritt mat, spinat, er helt tilstrekkelig.
  • Bruk fondant og alfabetet godteri muggsopp å stave ut "Popeye på Sailor Man" over side grensen av kaken til ytterligere utbrodere det.