Digidexo.com

Den Lovage Metode for Kolon Rensing

Hvis du lider av fordøyelsesproblemer, kan du være interessert i å bruke Løpstikke metoden for kolon rensing. Fordelene med naturlig kolon rensing er at kroppen er mindre sannsynlighet for å reagere negativt eller lider av smertefulle bivirkninger som med farmasøytiske kolon renset. Oppblåsthet, gass og irritabel tarm tilsier kolon detox som kan oppnås gjennom Løpstikke metoden med å bruke naturlige urter. Hvis du ønsker en rask og sunn metode for kolon-rensing, vurdere å bruke dette homøopatisk middel.

Om Løpstikke

Løpstikke er en type urt som vokser svært høye, og produserer gule blomster. I mange deler av Europa, folk bruker løpstikke som et tilsetningsstoff, som det er mye som selleri. Det gir smak og hjelper fordøyelsen. Anlegget er veldig bra for andre planter, som det hjelper dem ta i næringsstoffer og beskytter dem mot skadedyr. Når spist, øker Løpstikke fordøyelses sekreter og stimulerer tykktarmen.

Usage

Du kan bruke noen blader av Løpstikke i matvarer når du koker å hjelpe deg å fordøye maten og rense tykktarmen. Du kan også lage en løpstikke te ved bløtlegging bladene i varmt vann og legge noen mynte for smakstilsetning. Jo lenger du bratt det, jo sterkere te og lakserende effekt. Hvis du drikker te før sengetid, kan urten jobbe hele natten i magen og har en mild avførende effekt i morgen.

Fordeler

Fordelene med kolon rensing med naturlige urter er at du kan kontrollere styrken på behandlingen. Med over-the-counter-produkter, kan du ikke være klar over hvor sterk effekten vil bli. Når du bratte blader, kan du kontrollere styrken på teen. Du er ikke å sette noe giftig i kroppen din, og urtene faktisk vil gi næring mens detoxing kolon.