Digidexo.com

Hjerte Astma Symptomer

Cardiac Astma er en form for astma som oppstår som et resultat av kongestiv hjertesvikt. Det er forbundet med gisping som skjer når fluidet bygger seg opp i lungene etter hjertesvikt. Kjenne tegn og symptomer på hjerte astma er nøkkelen når du søker behandling, fordi behandlinger for denne tilstanden er vesentlig annerledes enn de som er forbundet med generelle former for astma. Les videre for å finne ut mer om hjerteastmasymptomer.

Effekter

Ifølge Mayo Clinic, når væske bygger seg opp i lungene på grunn av hjertesvikt, symptomer på hjerte astma som hoste, piping i brystet og kortpustethet kan oppstå pusten.

Betraktninger

Mens de har symptomer på hjerte astma kan være lik astma, er det ikke astma i sin typiske formen. Fordi lungekretsløpet blir blokkert, bronkiene begynner å spasme som et resultat av den venstre side av hjertet sette for mye press på lungene. Dette fører til at ventiler i hjertet å ikke fungere ordentlig og hindrer lungene i å fungere normalt i tillegg.

Time Frame

Ifølge American Chronicle, hjerte astma symptomer tendens til å oppstå om natten etter en person med tilstanden går til sengs, og under trening. Cardiac Astma kan være livstruende, og det anbefales at mennesker som opplever sine symptomer, kontakt lege omgående.

Betydning

Symptomene på hjerte astma kan også bety en kommende hjertesvikt, ifølge The American Chronicle. Mens viktigste symptomene er kortpustethet, hoste og tungpustethet, kan andre symptomer inkluderer økt blodtrykk og hjertefrekvens, følelse av uro, hovne ankler som blir verre utover dagen, og økte rask pust. Personer som lider av hjerte astma generelt våkner andpusten etter å ha sovet bare noen få timer, og må sitte oppreist for å få igjen pusten, ifølge American Chronicle.

Forebygging / løsning

Selv om hjerte astma kan være livstruende, det finnes måter å behandle det. Når tilstanden er diagnostisert gjennom analyse av pasientens symptomer, kirurgi eller bruk av diuretika for å fjerne overflødig væske fra lengter kan være foreskrevet. I tillegg kan kardial astmapasienter også gis oksygen og bronkodilatorer. Mens behandling av astma er rettet mot å åpne opp små bronkiene, er behandling av hjerte astma fokusert på å forbedre hjertets pumpefunksjoner.
For barn som lider av medfødte hjertefeil og har symptomer på hjerte astma, er det viktig at de søker en evaluering av en medfødt hjertespesialist. I tillegg til analyse av symptomene, kan spesialister bruker en kiste x-ray eller ekkokardiogram for å identifisere tilstanden.