Digidexo.com

Medisinske skoler i Chicago

Medisinske skoler i Chicago


Praktisering av medisin er en prestisjefylt karriere som gir mange økonomiske, sosiale og moralske fordeler som å redde liv og hindre sykdommer. Studenter som ønsker å forfølge en karriere i de mange medisinske fag har en mengde amerikanske institusjoner å velge mellom. I Chicago, det er medisinske skoler som tilbyr kombinerte hovedfag i ulike fagområder og muligheter til å gjennomføre forskning som kunne kurere sykdommer og sikkert redde liv.

Feinberg School of Medicine

Feinberg School of Medicine ligger ved Northwestern University i Chicago, og har en utfordrende pensum som er designet for å maksimere personlige forbindelser for dem som forfølger klinisk omsorg, medisinsk forskning, offentlig helse, og andre disiplinære områder. Studentene tilbys muligheter til å lære utlandet gjennom programmer koordinert med universiteter i Afrika, Sør-Amerika, Mexico og Øst-Asia. Mange vitenskapelige ansatte har oppnådd nasjonal og internasjonal anerkjennelse i sine felt. Feinberg School of Medicine i tillegg til den fire år MD grad, tilbyr flere kombinerte studieprogrammene som MD / MPH program som tilbyr kurs innen epidemiologi, biostatistikk, samfunnet helse og helsetjenesteforskning.

Feinberg School of Medicine

303 East Chicago Ave.
Chicago, IL 60611
(312) 503-8194
feinberg.northwestern.edu

Pritzker School of Medicine

Pritzker School of Medicine ved University of Chicago har en lavere grad i kjemi som gir valgfrihet for elevene å forfølge interesser i områder som biofysikk, geokjemi, og pre-medisin. Den lavere grad i biokjemi gir elevene erfaring i å forske på de mekanismer og handlinger av enzymer og hormoner, molekylær og cellulær biologi, bioteknologi, og andre relaterte felt. The Graduate Ph.D. Programmet gir studentene uvanlig fleksibilitet for avanserte studier og forskning som er designet for å oppmuntre individualitet, uavhengighet, og fortreffelighet.

Pritzker School of Medicine
The University of Chicago
924 East 57th St., Suite 104
Chicago, IL 60637
(773) 702-1939
pritzker.uchicago.edu

University of Illinois College of Medicine

University of Illinois College of Medicine har studiesteder i Chicago, Peoria, Rockford, og Urbana. Den 2.600 person student body består av studenter som kommer fra en rekke kulturelle og økonomiske bakgrunner. Høgskolen har en fremstående fakultet og totalt 69 bosted programmer som inkluderer akuttmedisin i Chicago, familie praksis i Peoria, rural medisin i Rockford, og indremedisin i Urbana. Den banebrytende forskning ved University of Illinois College of Medicine har ført til utvikling av en vaksine mot prostatakreft og transplantasjon av pankreas øyceller å kurere type I diabetes.

University of Illinois College of Medicine
1853 West Polk St., Room 130 CMW, Mail kode 784
Chicago, IL 60612
(312) 996-3500
chicago.medicine.uic.edu