Digidexo.com

Hva Mat Hjelper eksem?

Eksem er en hud tilstand som kan være forårsaket eller forverret av matallergier. Du kan være i stand til å redusere hyppigheten eller intensiteten av flareups ved å unngå matvarer som utløser symptomene dine.

Identifisere Triggers

Først bestemme hvilke matvarer føre til eksem til å blusse opp. Hold en daglig mat journal og notere eventuelle eksem flareups. Fase ut mistenkte utløse mat, ett om gangen. Du kan også prøve å eliminere vanlige allergener som meieri og hvete.

Soya Innbyttere

Eksem kan ofte bli betent på grunn av melkeforbruket. Mange pasienter opplever lettelse når de erstatter soyaprodukter for sine meieri forbruk.

Miste Hvete

En annen vanlig mat allergen er hvete. Du bør se etter ikke-hvetemel og ikke-hvete gluten erstatninger for brød, pasta og andre tradisjonelt hvete-baserte produkter.

Maksimere Vitaminer

Du kan bekjempe symptomene på eksem ved å sikre at du får alle dine nødvendige vitaminer. Det er best å få disse vitaminene fra kosten heller enn fra kosttilskudd. Du kan oppnå dette ved å spise et bredt utvalg av frukt og grønnsaker. Prøv å unngå å spise for mange svært sure frukter.

Sugar-Free

Hvis du spiser de riktige porsjoner med frukt og grønnsaker, vil du ha alt av sukker du trenger i kostholdet ditt. Kutt ut alle unødvendige sukker i et forsøk på å redusere eksem symptomer.