Digidexo.com

Hemorrhoid behandlinger

Hemorroider oppstå når årer rundt anus blir hovne og stikker. Løfte tunge gjenstander, sitter i lange strekninger av gangen, forstoppelse og diaré kan forårsake dette problemet. Det finnes tre forskjellige typer hemorroider: eksterne, interne og prolapsed. Heldigvis finnes det medisiner som du kan bruke til å krympe hemorroider og komme tilbake til livet som vanlig.

Medisiner

Over-the-counter medisiner kommer i to former for hemorroider, salver og stikkpiller. Tucks eller Forberedelse H kommer i et rør med en lang applikator. Den beste metoden for å injisere salven er å slappe av og sett applikatoren inn i anus. Ikke klem for mye eller det vil falle ut. Bruk om natten for best resultat. Avstå fra å bruke lengre enn 7 dager. Hvis symptomer som svie, kløe og blødning fortsatt vedvarer, ring din lege. Vaselin og sinkoksid har vist resultater for reduksjon av kløe og brennende. Ta smertestillende midler som Tylenol, Valadol eller Datril å takle smerte. Unngå ibuprofen og aspirin, fordi de vil fremme blødning.

Natural Cures

Noen av kjemikaliene i konvensjonell hemorrhoid medisiner kan forårsake hudirritasjon. Hvis du er bekymret, er det beste alternativet for å prøve en naturlig kur. Bruk aloe vera gel til de utstående årer. De naturlige beroligende egenskaper av anlegget skal fungere med en gang. Et bredt utvalg av salver er populære for behandling av hemoroider som myrra, goldenseal rot, og bayberry. Ta en ren bomullsdott og suge i trollhassel. Plasser den på betent vene tre ganger om dagen. Endre kosthold er også gunstig. Spis måltider fulle av fiber som belgfrukter, brokkoli, hele korn, og epler. Unngå mat som kan irritere fordøyelseskanalen som rødt kjøtt, alkohol, koffein og fet mat. Ta 1 ss. av linfrø olje for å myke opp avføringen.

Behandlinger

I noen tilfeller trenger en mer påtrengende tilnærming for å bli tatt ved behandling av hemorroider. Infrarød fotokoagulasjon bruker infrarød varme for å behandle mindre alvorlige hemorroider. Ligeringen krever en gummistrikk til bundet på undersiden av den indre hemoroide til blodsirkulasjonen stopper og blodkaret og gummibåndet blir utvist i avfallet. Noen ganger kirurgi er anbefalt for de som har en svært alvorlig tilstand eller mister mye blod. Det finnes en rekke behandlinger for deg å velge å kurere din hemorrhoid. Prøv å hindre ytterligere hemorroider ved å lære hvordan å løfte tunge gjenstander, avstå fra å sitte på harde flater, og får rikelig med mosjon.