Digidexo.com

Behandlinger for en hoste hos barn

Behandlinger for en hoste hos barn


En rekke sykdommer kan føre til et barn å hoste. Det er viktig å vite kilden til hoste for å riktig behandle den. Medisinering kan roe en hoste og gjøre det lettere for barnet å sove --- sjekk med din barnelege før administrering av noen medisiner.

Falsk krupp

Falsk krupp er et virus som forårsaker barn til å hoste i en barking lyd som ligner en hund eller en sel. Viruset kan ikke behandles med antibiotika, men en lege kan forskrive prednison for å åpne luftveiene og hjelpe barnet puster lettere. Foreldre kan også ta kontakt med sin lege for å spørre om riktig dose hoste medisin for å administrere til barnet sitt. Legen kan ikke føle barnet trenger hoste medisin i det hele tatt, men det er best å spørre. Falsk krupp er vanligvis verre om natten. Hvis barnet har problemer med å puste, ta ham til legevakten.

Astma

Astma er en tilstand som forårsaker luftveiene til å hovne opp, og i ekstreme tilfeller, lukke opp. Barn som lider av det kan oppleve anfall av hoste. Den beste måten å kurere denne type hoste er å behandle astma. En lege kan forskrive en inhalator som skal brukes når symptomer streik. Legen kan også sette barnet på en langvarig medisinering som vil holde astmasymptomer i sjakk. Dersom barnet har en mild hoste, vil noen hoste drops nok.

Forkjølelse eller influensa

Hvis barnet ditt lider av forkjølelse eller influensa, kan en hoste være ett av symptomene. Hjem rettsmidler for eksempel en kopp te eller en bolle med kylling noodle soup kan roe en hoste. Det motsatte er også sant: hvis du gi et barn et kaldt glass vann eller eplejuice, kan det gjøre hosten verre. Bruk en luftfukter for å holde hoste i sjakk i løpet av natten. Fuktighet i luften vil gjøre det lettere for barnet å puste. Legg noen hoste dråper ved siden av barnets seng slik at han eller hun ikke trenger å få opp hvis det er nødvendig. Hvis hoste vedvarer, har barnelege anbefale en hostesaft, som kan tas hver 4-6 timer etter behov.

Acid Reflux

Acid reflux forårsaker barn til å hoste. Muskelen nederst i spiserøret ikke lukkes helt, og dermed gir noen syre for å gå inn igjen i spiserøret og sette av en hostende refleks. For umiddelbar lindring, kan barna spise tums eller rolaids henhold til etiketten retninger. For langtidsbehandling, kan en lege foreskrive medisiner som Zantac. Den leveres i flytende form og er tatt to ganger daglig. Barn med denne lidelsen ofte vokse det og kanskje ikke trenger behandling som voksen.