Digidexo.com

Hvor mye bør en Pre-diabetiker Youth trening?

Ifølge Heather M. Ross, MS, APRN, NP, mosjon er en viktig komponent i en pre-diabetiker barnets behandlingsregime. Pre-diabetiker barna trenger å sette et mål om minst 60 minutters daglig aktivitet. Eksperter foreslår at de beste aktivitetene er morsomme de som oppmuntrer til langsiktig tilslutning til programmet (for eksempel: sport, fotturer i nye nabolag eller ved hjelp av en trampoline). Tiny treningsøkter er stor; noen 5- to10-minutters økter per dag legge opp raskt til 60-minutters mål.

Definisjon av Pre-diabetiker

Ifølge Mayo Clinic ordbok, er pre-diabetes "en tilstand der blodsukkeret er høyere enn normalt, men ikke høyt nok til å bli klassifisert som type 2 diabetes."

Betydning

The American Diabetes Association bemerker at pre-diabetikere er utsatt for å utvikle diabetes - og det er en god sjanse for at de allerede viser noen av sykdommens ødeleggende symptomer.

Identifikasjon

Pre-diabetes er en forenklet navn på en tilstand av forhøyet blodsukker nivåer; avhengig av test som oppdaget ubalansen, leger henviser til pre-diabetes som nedsatt glukosetoleranse eller nedsatt fastende glukose (IGT / IFG).

Betraktninger

Hvis en lege har diagnostisert et barn som pre-diabetisk, bør barnet bli testet for type 2 diabetes hvert år etter den opprinnelige diagnose.

Advarsel

Barn diagnostisert med pre-diabetes er på 150 prosent høyere risiko for hjerte-og karsykdommer enn sine jevnaldrende med normal blodsukker.

Expert Insight

The American Association diabetiker har fastslått at selv beskjedne vekttap (kun 5 til 10 prosent av total kroppsvekt) går langt i retning av å behandle pre-diabetes.