Digidexo.com

Dreven hoste hos barn

Dreven hoste hos barn

Dreven hoste kan være et tegn på at noe er galt med ditt barns luftveiene. Det er helt normalt for et barn å hoste hele dagen. Imidlertid, et hoste ledsaget av andre symptomer er en sikker signal at barnets luftrom ikke fungerer som de skal. For å herde hoste, er det viktig at årsaken til hoste behandles.

Produktiv hoste

En hoste anses produktive når den er ledsaget av slim. Hvis barnet ditt er plutselig hoste og har en rennende nese, har hun trolig en vanlig forkjølelse. Forkjølelse kan bli komplisert hvis lungene bronkiene bli infisert. I dette tilfellet, kan barnet ditt har bronkitt eller lungebetennelse. Begge disse forhold vil føre knitrende i lungene, og kan føre til puste å bli smertefull. Enhver produktiv hoste kan bli hjulpet med fuktighet. Plassere en kjølig tåke luftfukter i nærheten av der barnet hviler kan hjelpe løsne slim og gjør hoste enklere.

Ikke-produktiv hoste

En ikke-produktiv hoste, eller hoste uten slim, kan være forårsaket av irritanter. Miljømessige faktorer som kan bidra til å hoste kan være forårsaket av røyk innånding, kjemisk eksponering eller aspirert mat. Spør barnet om han vet hva som forårsaker hans hoste. Hvis barnet ditt ikke snakke ennå, prøve å ta ham ut av miljøet han var i da den hoste begynte. Hvis du ikke kan finne årsaken til hosten, ta barnet til legen.

Hoste med feber

Feber er en måte kroppen bekjemper infeksjon. Influensa er en av disse infeksjoner. Det er viktig at du holder ditt barns feber så lavt som mulig mens influensa går sin gang. Ingen mengden antibiotika vil kurere influensa. Men hvis hoste og feber er forårsaket av bakterier som streptokokker, må den behandles med antibiotika før hele øvre luftveier bli involvert.

Hoste med piping

Hvis barnet ditt har alltid hatt en hoste, hun sannsynligvis ikke er forkjølet. Hvis barnets hoste er brakt videre av aktivitet og etterfulgt av episoder med tungpustethet, bør hun sjekkes for astma. Hvis hosten virker verre under visse tider av året, kan det være allergi relatert. Hvis spedbarn eller barn gjør en lyd som høres ut som en bark mer enn en hvese, kan han ha krysset. Falsk krupp er en infeksjon i strupehodet som produserer slim.

Hoste hos spedbarn

Hvis barnet ditt hoster mye, bør du spørre barnelegen for å teste ham for respiratorisk syncytialvirus, eller RSV. Ifølge Center for Disease Control, er RSV en av de viktigste årsakene til spedbarn er innlagt på sykehus i USA Dersom barnet ditt har RSV, kan han ikke får nok oksygen. Babyer med RSV kamp for å puste. Babyen kan trenge puste behandlinger, eller til og med sykehusinnleggelse for å gjenopprette.