Digidexo.com

Vanlige hudproblemer i småbarn

Vanlige hudproblemer i småbarn oppstå på grunn av deres unge hudens følsomhet eller deres manglende evne til å være proaktive i å unngå visse elementer som forårsaker hudproblemer. Mange av disse hudproblemer gå bort når småbarn mottar de nødvendige behandlinger for å redusere irritasjon forårsaket av disse forhold. I tillegg til midlertidige felles hudproblemer, noen ganger disse forholdene tjene som en fysisk manifestasjon at barn utvikler allergi mot ting i deres miljø. De fleste av de vanlige hudproblemer hos småbarn ikke er livstruende med raske behandlinger.

Eksem

Eksem, kalt atopisk dermatitt, er en vanlig hud problem i småbarn. The American Academy of Dermatology sier at 65 prosent av eksem tilfeller vanligvis vises i de to første årene av et barns liv. Denne huden forårsaker rødhet, hevelse, sprekker og skalering hud. Den utslett kan vises på området av kroppen eller på forskjellige områder av huden. I mange tilfeller blir eksem løst mellom en alder av 2 og 5. Tørr, kløende hud kan bli løst ved hjelp av vaselin, Eucerin og Aquaphilic.

Psoriasis

US National Library of Medicine definerer psoriasis som en autoimmun hudsykdom som forårsaker kløende, røde flekker primært på albuer, knær, hodebunn, ansikt, håndflatene og føttene. Psoriasis selv endrer utseendet på neglene. Dette vanlig hud problem i småbarn vanligvis kjører i familier og leger har ikke isolert spesielle årsaker. Behandlinger av denne hud tilstand hos barn er vanligvis behandles med aktuelle lotions og kremer.

Insektbitt

Insektbitt er vanlig hos småbarn. Disse biter oppstå fordi småbarn ofte tilbringe tid ute, og i motsetning til voksne, har de ikke proaktivt unngå bug biter. The University of Iowa Sykehus og klinikker sier at barn har ofte sterkere reaksjoner på bitt og humper virke større. Foreldre beskytte småbarn huden ved hjelp av insektmidler. Når bug biter oppstår, medisinert kremer og kjølig bad lindre smerte og kløe forbundet med biter.

Impetigo

Brennkopper er en vanlig hud problem i småbarn og små barn mellom 2 og 6 år gamle. US National Library of Medicine sier at impetigo, en bakteriell infeksjon, vanligvis oppstår på grunn av stafylokokk og streptokokker. De vises på huden som små røde eller pimply sår i ansiktet, armer og ben. De utvikler pus over tid og til slutt bli sprø og kløende. Brennkopper oppstår vanligvis i løpet av sommeren og kan behandles med antibiotika og kremer for å redusere kløe og hudirritasjon.

Utslett

Forskjellige utslett er vanlig hos småbarn, inkludert bleie utslett og utslett forårsaket av allergiske reaksjoner. The American Academy of Family Physicians sier bleie utslett irritere småbarn huden når barna er i bleier for lange eller på grunn av varme og fuktighet i området. Disse forholdene kan behandles med aktuell kremer og vanligvis forsvinne når småbarn blir potty trent. Andre utslett kan være forårsaket av allergi mot såper, vaskemidler og parfymer. Leger utføre hud patch tester for å fastslå hva som allergener forårsaket utslett.