Digidexo.com

Slik unngår du at bekken Adheranser Med Interceed

Slik unngår du at bekken Adheranser Med Interceed


Bekken operasjoner, som keisersnitt, svangerskap utenfor operasjoner, myomectomies, åpne laparatomies, adhesiolyses og eggstokkene operasjoner, kan forårsake hud med arrvev i bukhulen å holde seg til bekken eller abdominal organer etter operasjonen. Denne klebing av vev til organene er referert til medisinsk som et bekken adhesjon. Ifølge Gynecare, 75 prosent av pasienter som har eggstokkreft kirurgi erfaring bekken sammenvoksninger. Den Interceed barriere er påvist klinisk å redusere denne forekomsten med 47 prosent. Anvendelsen av Interceed barrieren kan bare utføres av en kirurg som det er en indre prosedyre.

Slik unngår du at bekken Adheranser Med Interceed

•  Kutt Interceed barriere til størrelsen på operasjonsstedet. Interceed bør påføres umiddelbart før lukking av operasjonsstedet.

•  Påfør Interceed barriere i et enkelt lag til kirurgiske arr nettsteder. Sørg barrieren er helt tørt. Hvis det kommer i kontakt med blod, kastes umiddelbart da dette kan fremme adhesjon i stedet for å hindre den. Ikke dekk to områder, som for eksempel eggstokkene og egglederne, med ett lag Interceed fordi dette kan også føre til de to nettstedene for å holde sammen. Barrieren festes godt til tynne lag av cellemembraner, hindrer behovet for suturer.

Fukt Interceed barriere med ett femtinitti ml kirurgisk skyllevæske for å sikre etterlevelse. Hvis barrieren flyter av ved et uhell under fukteprosessen, bør det umiddelbart kastes og erstattes med en ny tørr. Hold Interceed barriere på plass. Denne handling vil også sikre overholdelse av barrieren til den arrete vev side.

Sjekk stedet av Interceed barriere visuelt om ett eller to minutter etter påføring. Hvis Interceed barriere blir svart eller mørk brun, indikerer dette infiltrasjon av blod og betyr at produktet vil ikke være effektiv. Blodig Interceed barrierer vil nederlaget formålet av søknaden og kan i stedet fremme dannelsen av bekken sammenvoksninger. Den ineffektive barrieren bør fjernes og kasseres og blødning vil måtte stoppes før en ny barriere kan brukes om igjen. Når hemostase, arrestasjonen av blødning, er oppnådd, en ny Interceed barriere kan være nytt.

Hint

  • Interceed barrierer måle tre av fire inches og er tilgjengelig i sterile niumfolie 10 til en sak.
  • Interceed barrieren skal ikke benyttes til å stoppe blødninger og skal ikke benyttes i nærvær av infeksjon. Folding, vatt eller lagvis Interceed barriere vil fremme dannelsen av bekken sammenvoksninger og er dårlig råd.