Digidexo.com

Face Reaksjon på benzoylperoksid

Face Reaksjon på benzoylperoksid


Benzoyl peroxide er en effektiv behandling for moderate tilfeller av akne, ifølge National Institute of Health. Denne medisinen kan føre til noen bivirkninger når de brukes på ansiktet som bør gå bort i løpet av få dager.

Effekter

Benzoylperoksid kommer i flere forskjellige former, fra kluter til gels og barer. De fleste av dem kan forårsake irritasjon av huden i ansiktet, en varm følelse i ansiktet og / eller avskalling, i henhold til Drugs.com.

Viktig Fakta

Ifølge Drugs.com, vil 4 prosent av de som bruker en benzoylperoksid løsning få en svært alvorlig tilfelle av tørr hud og noen kan utvikle ekstremt sensitiv hud (dermatitt).

Advarsel

Alle som legger merke til deres ansikt snu røde, utvikler et utslett, føles en brennende følelse eller hevelse bør kontakte lege umiddelbart. Mindre irritasjon bør etter hvert avta.

Forebygging / løsning

Noen produsenter av benzoylperoksyd dempe de irriterende virkninger av BP ved å lage geler som langsomt frigir medikamentet i løpet av et par timer.

Tips

Folk som glemmer å bruke en behandling av BP til ansiktet ikke bør gjøre opp for i neste behandling ved å doble det beløpet de setter på huden deres.