Digidexo.com

Hvordan å manipulere HGH

HGH eller Human Growth Hormone er produsert i hypofysen, som er anbrakt i bunnen av hjernen under hypothalamus som regulerer og stimulerer mengden av hormoner produsert. HGH er brukt i å bygge nytt muskelvev, bidrar til å fremme mer avslappet søvn og bygger bein styrke. HGH kan bli manipulert til å hjelpe deg i body-building hvis den brukes riktig og i forbindelse med et sunt kosthold og mosjon regime.

Hvordan å manipulere HGH

•  Prøv å få din oppgave treningen slik at det er så anstrengende som mulig og varer i omtrent en time å gjøre et minimum av 25 repetisjoner for hver øvelse. Utover dette ser ikke ut til å ha noen positiv effekt.

Institute en vanlig søvn mønster i livet ditt. Gå til sengen samtidig eller så nær samme tid som mulig og prøve å sove i 8 timer. Du kan gjøre dette ved å ikke napping i løpet av dagen, bor ute av sengen med unntak for å sove, og trener i morgen i stedet for sent på dagen.

Hold soverommet kjølig og mørkt. Holde et vindu åpent, selv om bare et par inches, for så mye av året som mulig. Eliminere koffein og drikke noe brennevin moderat og godt før sengetid.

Legg til glutamin, vitamin C, antioksidanter, lever og hele korn til kosthold. Disse matvarer utnytte HGH i systemet effektivt.

Gå til butikken hvor du kjøper kosttilskudd og kjøpe GH i enten sublingual eller nesesprayform. Følg instruksjonene på beholderen nettopp fordi dette er en sak hvor det ikke er bedre.

Hint

  • Spis et utvalg av frukt og grønnsaker daglig for å øke kroppens evne til å styrke og vokse muskel.
  • Aldri ta noen form for HGH uten å spørre legen din om det er legitimt og sunt for deg.