Digidexo.com

Hvordan behandle lus med Nix

Hvordan behandle lus med Nix

Lus er et vanlig problem når barn når skolealder. The Centers for Disease Control and Prevention anslår at seks til 12 millioner barn i tre-til-11 aldersgruppe er befengt med lus hvert år i USA. Ridding barn av lus kan være en tidkrevende og frustrerende prosjekt, forsterket av det faktum at mange skoler ikke vil la barna gå tilbake med mindre det er ingen tegn til nits, de små egg som lus lå i barnets hår. Nix tilbyr flere produkter designet for å ikke bare drepe lus lever på barnets hode, men også de som finnes i ditt hjem. Behandlingen kan utføres i løpet av noen få trinn.

Hvordan behandle lus med Nix

•  Undersøk barnets hår og hodebunn hvis du merker at han er stadig klødde seg i hodet. Kløe resultater når lusa bite hodebunnen. Se etter lus og luseegg i et godt opplyst område. Et forstørrelsesglass kan hjelpe deg, som både lus og luseegg er svært liten. Lus er rødbrun og ser ut som sesamfrø, mens nits er små hvite eller brune egg som fester fast til skaftet av håret.

Vask barnets hår med vanlig sjampo, men ikke bruk balsam. Tørk håret med håndkle og suge hodebunnen og håret med Nix Crème Rinse. Sørg for å bruke crème skylling til nakken og bak ørene. Legg en vaskeklut over barnets øyne for å hindre noen av Nix drypper inn i øynene hennes.

Vent 10 minutter før du skyller ut Nix Crème Rinse. Håndkle tørke barnets hår igjen før håret er litt fuktig.

Fjern nits fra barnets hår med spesielle metall kam som er inkludert i Nix pakken. Mens Nix Crème Rinse vil drepe lus i barnets hår, vil du fortsatt trenger å fjerne nits fra håret før de kan klekkes til lus. Holde håret fuktig mens du bruker kammen. Del håret inn i fire eller flere deler og arbeid på en seksjon av gangen, med start fra toppen av hodet og jobbe deg nedover.

Trekk kammen fast gjennom håret. Etter hver passering av kammen, sjekk kammen for nits. Bruk en vev for å fjerne nits fra kammen og sette nits i en forseglet plastpose.

Sjekk ditt barns hode for nits minst en gang om dagen for neste uke eller to. Skall er så liten som er lett å gå glipp av noen av dem første gang at du gre barnets hår.

Hint

  • Vacuum tepper, tepper, bilseter, stoppede møbler og madrasser, så det er mulig at nits kan hjemsøke disse elementene og deretter reinfest barnet ditt. Etter du støvsuger, fjerne støvsuger pose fra huset ditt. Vask sengetøy, håndklær, putevar, luer, jakker, skjerf og andre elementer som barnet ditt har slitt eller rørt i varmt vann. Tørk disse elementene ved hjelp av tørketrommel er varmt syklus. Sett utstoppede dyr, tepper, sengetepper, puter og elementer som ikke kan vaskes i en forseglet pose i minst en måned. Spray senger og sofaer med Nix lusekontroll Spray. Sjekk alle husstandsmedlemmer etter tegn på lus eller luseegg. Voksne kan få lus, og hvis du ikke legger merke til at barnet ditt har lus med en gang, er det sannsynlig at lus vil hjemsøke flere medlemmer av familien din.