Digidexo.com

ADD Symptomer i første klasse

ADD Symptomer i første klasse


Alle barn i første klasse er urolig eller rastløs i sine seter til tider. Et barn med ADD viser symptomer på uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet i de fleste situasjoner, for eksempel på skolen og hjemme, og mens du spiller med andre barn. Barn som bare av og til opplever symptomer som uro og dagdrømmer mest sannsynlig ikke har ADD.

Uoppmerksomhet

Uoppmerksomme barn kan være vanskelig å diagnostisere i første klasse. De kan skifte fra aktivitet til aktivitet, og har problemer med å være på oppgaven. Uoppmerksomhet fører også barn til å gå glipp av instruksjoner og detaljer om sine leksjoner. ADD barn kan bare være i stand til å fokusere på oppgaver som er hyggelig. Selv om dette kan virke vanlig i første-klassinger, de med ADD er uoppmerksom i større grad enn andre barn på samme alder. Barn med ADD kanskje ikke synes å være å betale oppmerksomhet når de blir snakket til, og kan ofte miste elementer.

Impulsivitet

Impulsiv atferd i ADD barn inkluderer viser utålmodighet når du venter på en tur i et spill. De kan også plumper ut uttalelser i timene, avbryter andre som snakker og uttrykke seg uten hensyn til konsekvenser. Raserianfall og følelsesmessige utbrudd er andre eksempler på impulsiv atferd hos barn med ADD.

Hyperaktivitet

Et barn med ADD kan finne det vanskelig å delta i rolig lek og spill. Ikke alle barn med ADD vise alle symptomer på nøyaktig samme måte. Et barn kan være uoppmerksom uten hyperaktivitet eller vise hyperaktivitet uten impulsivitet. Kombinasjonen av symptomer er individuell for barnet med uorden. Hyperaktivitet symptomer inkluderer manglende evne til å sitte stille, uro og konstant bevegelse. En ADD barn kan stadig riste henne beinet eller bank føttene på gulvet når du prøver å sitte stille.