Digidexo.com

Hvordan Ease Worry & depresjon

Depresjonen og Bipolar Support Alliance (DBSA) viser til at om lag 14,8 millioner voksne i USA opplever alvorlig depresjon årlig. Videre er depresjon ansvarlig for mer enn to tredjedeler av de 30.000 selvmord i Amerika hvert år. En av de største bidragsyterne til depresjon er bekymring, som kan utløses av mange faktorer, som for eksempel økonomi, ekteskapelige problemer, arbeid og generelt stress. For å unngå å bli deprimert, er det viktig å lære å dempe den destruktive vane å bekymre.

Bruksanvisning

Lettelser Worry og depresjon

Takle kilden til bekymring. For eksempel, hvis du er bekymret for å miste jobben på grunn av fallende økonomi, kan du gruer kommer til å fungere, fryktet du vil være "la gå". Du kan miste mye søvn over denne frykten selv om jobben kan være ganske trygg. Bekymre deg for en situasjon som er ute av kontroll er selvødeleggende. Aksepter at du ikke kan endre det uunngåelige og jobbe med å endre hva som er mulig.

Utfør avslapping teknikker for å lette din turbulent sinn. Pust inn og telle til seks, pause; og puste ut mens du teller til ni. Hvis mulig, holde munnen lukket og puste helt ut av nesen. Pust bruker-tall som du er komfortabel med. For eksempel, hvis telle til seks eller ni er også øve for deg, senke tellingen, men sikre at du sakte puste inn og ut. For en meditativ effekt, lukk øynene mens du utfører denne pusteteknikk.

Slutt å skylde på deg selv for ting som gikk galt i livet ditt. Depresjon fører til følelser av skyld og håpløshet. Forstår at livet er utfordrende og oppturer og nedturer er normale --- de skje med alle. Selv om du forårsaket visse uhell i livet ditt, ikke dvele ved dem. Lære av fortiden, tilpasse seg nåtiden, og planlegge for fremtiden.

Gjør noe verdifullt med din tid. Bekymringsfullt er en tidkrevende vane og depresjon kan kjøre forbi deg i lange perioder av gangen. Dette er verdifull tid blir brukt på en uproduktiv måte. Vurdere frivillig for en lokal veldedighet eller utvide dine karrieremuligheter. Uansett hva du er opptatt av, så lenge det er positivt, forbedre den.

Ikke isolere deg selv fra andre. En viktig symptom på depresjon er isolert, noe som øker følelsen av ensomhet og risikoen for selvmordstanker og oppførsel. Uansett hvor deprimert du er, snakk med noen du stoler på, for eksempel en venn, et familiemedlem, eller bli med i en støttegruppe (se Ressurser for DBSA nett støtte grupper). Flykte fra dine negative tanker ved sosialt samvær med andre, noe som vil friske opp tankene.