Digidexo.com

Hvorfor Sett Kortison på en sopp infeksjon?

Det synes å være noen uenighet om kortison bør brukes hvis du har en soppinfeksjon. The American Osteopathic College of Dermatology (AOCD) sier at kortison krem ​​ikke bør settes på en soppinfeksjon, fordi det kan føre til at soppen til å vokse.

Backlash

Ved første kortison kan synes å bli arbeider. Utslettet kan klø mindre og betennelse og rødhet kan blekne litt. Imidlertid vil utslettet spre seg og gjenta seg og bli itchier enn noensinne når du slutter å bruke kortison, ifølge AOCD.

Betraktninger

Bodyandhealth.canada.com rapporterer at kortison ikke bør brukes av alle som har en intern soppinfeksjon. Healthopedia.com enig i at du ikke bør bruke kortison hvis du har en soppinfeksjon, fordi det kan gjøre infeksjonen verre.

Hva skjer

Hvis man bruker kortison kan dette forandre den normale sure alkali-balansen av hudens overflate, som gjør huden mindre i stand til å motstå soppinfeksjoner, i henhold til Herbs2000.com, og, faktisk kan øke sannsynligheten for å erverve en soppinfeksjon eller lage en gjenta seg.

Pro-Kortison

På den annen side, anbefaler Mayo Clinic bruker Betamethasone, som er et kortikosteroid eller kortison-lignende medisin eller steroider til behandling av soppinfeksjoner inkludert ringworn, skrittsopp og fotsopp, og bemerker at dette er et effektivt middel for å bekjempe en soppinfeksjon.

Risiko

The Mayo Clinic gjør oppmerksom på at det er risiko for å ta denne medisinen, slik tilfellet er med mange medisiner.