Digidexo.com

Hvor lang tid tar det å miste graviditet vekt?

Bortsett fra lurer på hva deres barn vil se ut og hva slags mor den vil bli, mange vordende mødre tilbringer mye tid i løpet av svangerskapet lurer på: Hvor lang tid tar det å miste graviditet vekt? Leger anbefaler at de fleste kvinner får mellom 25 og 35 pounds i løpet av svangerskapet, men hastigheten som kvinner mister denne vekt etter svangerskapet varierer sterkt.

Misforståelse

Mange førstegangs moms arbeidskraft under den misforståelse at etter at de levere sin baby de vil være rett tilbake til sine pre-graviditet vekt. Dessverre, sjelden skjer dette. Babyen, morkake og andre væsker utvist under fødselen vanligvis bare legge opp til rundt 10 til 15 pounds eller mindre, slik at langt flere pounds av vekt å tape.

Betraktninger

Hvor lang tid det tar å miste graviditet vekt avhenger mye av om en kvinne velger å amme sitt nyfødte. Mens kvinner som velger å amme ofte brenner mye kalorier og gå ned i vekt ved amming, forbyr det også dem fra å gjøre mye slanking. Kvinner som ikke ammer er ofte godkjent for trening og fornuftig slanking bare noen få uker etter en normal levering.

Time Frame

Avhengig av hvor mye vekt ble opparbeidet i løpet av svangerskapet, kan de fleste kvinner forventer å miste graviditet vekt i løpet av få måneder til ett år etter levering.

Forebygging / løsning

Uansett hvor lang tid det tar å miste graviditet vekt, bør kvinner ha realistiske forventninger om vekttap. Ekstrem slanking og hurtig vekttap er aldri anbefalt for post-graviditet vekttap, ofte resulterer i svakhet, tretthet og en større sannsynlighet for vekten å gå tilbake. I stedet bør kvinner forvente å miste en sunn en til to pounds en uke før de vender tilbake til sine pre-graviditet vekt. Regelmessig moderat mosjon og et fornuftig kosthold bør gjøre dette målet svært oppnåelige.

Potensial

De fleste leger anbefaler at i stedet for pinefull over hvor lang tid det tar å miste graviditet vekt, bør vordende og nybakte mødre fokusere på å holde seg frisk og energisk og nyter sin nye babyer. Bolig på overflødig graviditet vekt er ikke sunt, og oppnår lite.