Digidexo.com

Ear Candling Detox for Candida

Ear candling kommer fra Ayurveda, en helhetlig praksis i medisin fra India. En spesiell lyset er tent i den ene enden og den andre enden er satt inn i øret. I noen tilfeller kan dette gjøres for å redusere candida albicans, en overvekst av gjær i mage-tarmkanalen (GI). Ama er giftstoffer, og øre candling kan brukes til å fjerne dem fra kroppen. Lysene kan kjøpes på nettet, i helsekostbutikker eller fra Ayurveda apotek.

Hva er Candida?

Candida albicans oppstår når de sunne "vennlige flora" i kroppen er overveldet og kan ikke holde veksten av candida i sjakk. Dette kan skje etter å ha tatt antibiotika, som er designet for å drepe alle bakterier i tarmen. Candida kan vokse på huden, i munnen (trøske), i vagina (soppinfeksjon) og i mage-tarmkanalen hos menn.

Hva er Ayurveda?

Ayurveda er en 3000 år gammel vitenskap fra India som foreskriver løsninger for sykdom og sykdom, samt måter å forebygge sykdom. Populære forfattere som har publisert bøker om Ayurveda inkluderer Deepak Chopra og Vasant Lad. Ifølge Ayurveda, hvis ama tillates å vokse i kroppen, kan resultere candida. I dette tilfellet kan det tilskriver candida til overforbruk av sukker (som mater gjær infeksjon), gjæret eller yeasty matvarer eller et svakt immunsystem (blir trekk eller syk).

Hvordan kan Ear Candling hjelp?

Ayurveda attributter all sykdom til ama eller anther ubalanse i kroppen. Ear candling kan hjelpe flytte ama vekk fra kroppen. Candida er en kapha sykdom, meaing dreven vekst fra en ubalanse i kroppen. Ved å brenne øret stearinlys, er det antatt at dette pitta (oppvarming) rette vil flytte stillestående kapha (tung, solid) sykdom ut av kroppen. En Ayurveda lege eller utøveren kan også foreslå å ta spesifikke ayurvediske urter, og gjøre endringer i kostholdet for eksempel å spise yoghurt med levende kulturer og eliminere alle former for sukker til gjæren infeksjonen er borte. Ear candling er en måte å bidra til å bygge opp immunforsvaret og vennlige bakterier i tarmen til å bekjempe candida overvekst.