Digidexo.com

Bruken av Periactin

Periactin, eller Cyproheptadine, er et antihistamin som normalt brukes til å behandle forkjølelse. Noen bruksområder for Periactin har ikke blitt godkjent av FDA. Periactin er kjent for visse bivirkninger, så det er viktig å være klar over de før du tar dette stoffet. Det bør tas bare med en lege godkjennelse.

Forkjølelse

Periactin kan være foreskrevet til en enkeltperson for å lindre symptomer på forkjølelse. De kalde symptomer det kan være i stand til å lindre er nysing og rennende nese primært.

Inhalant Allergi

Periactin kan også brukes til behandling av allergisymptomer. Symptomene er det kjent for behandling i forhold til inhalant allergier som ragweed og pollen er rennende, kløende øyne, elveblest og utslett.

Appetitt

En under individ kan bruke Periactin å stimulere sin appetitt for å få vekt. Denne bruken av stoffet på denne måten har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA).

Blod Allergi

Til tider pasientene har allergiske reaksjoner på blod- eller plasmatransfusjoner de mottar. En lege kan sette pasienten på Periactin fordi det bedrer pasientens reaksjon på denne type allergi.

Rhinitt

Vasomotorisk rhinitt betyr at en persons nerver i nesen ikke er kontrollerende blodårene som de skal. Periactin kan anvendes for å behandle denne tilstand.