Digidexo.com

Essensielle vitaminer for menn

I en ideell verden kunne vi få alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler vi trenger fra maten vi spiser. Dessverre har vi ikke leve i den verdenen. Uttømming av vår jord og mindre enn perfekt miljø som vi lever i nødvendiggjør behovet for tilskudd for kroppen å opprettholde en optimal helsetilstand.

Bortsett fra universelt nyttige næringsstoffer som vitamin A, C, D, E, B kompleks, sink, kalsium, magnesium og andre, menn trenger spesielle vitaminer og mineraler som gagner deres fysiologiske behov. Menn er kjent for å ha flere hjertesykdom enn kvinner, så vel som andre helsemessige problemer som er unike for menn, så bestemte næringsstoffer og vitaminer er spesielt fordelaktig for dem.

Boron

Boron er et spor mineral som eksperimentelle studier tyder kan bidra til å forebygge kreft i prostata. Disse studiene fant at menn som hadde det høyeste Boron inntak hadde halve risikoen for prostatakreft som de som hadde minst Boron inntak. En interessant side til dette er at studien fant også at Boron inntak fra mat kilder ikke var assosiert med en redusert risiko for prostatakreft. Foreslått dosering er 3 mg. per dag.

Chromium

Krom-tilskudd er mest brukt som et middel til å bygge muskler. Det er også en av de beste kosttilskudd som du kan ta for å balansere insulin nivåer og forebygge diabetes. Studier har vist positive resultater som er koblet Chromium tilskudd til forebygging og forbedring av type II diabetes. Chromium picolinate, den mest bio tilgjengelig form, har vist de beste resultatene. Foreslått dosering er 35 mcg. (mikrogram) per dag.

Co-enzym Q10

Co-enzym Q10 fungerer på cellenivå. Roland Stocker, Ph. Sier D. "CoQ spiller en viktig rolle i produksjonen av kjemisk energi i mitokondriene." Det øker energi, samt å ha mange andre helsefordeler, inkludert økende mannlig fruktbarhet og beskytte hjertet; spesielt kombinert med vitamin E. foreslått dosering er 100 mg. hver dag.

Folic Acid

Menshealth.com sier at "Folsyre forebygger tilstoppede arterier og forbedrer blodstrømmen til hjernen ved å holde ned nivåer av homocystein, en aminosyre som øker risikoen for blodpropp. Høye nivåer av homocystein er assosiert med tidlig varsling tegn på Alzheimers, slik som demens og hukommelsestap. Forskere i Sverige fant at Alzheimer-pasienter er mer sannsynlig å ha folsyremangel. " Foreslått dosering er 500 mcg. (mikrogram) per dag.

Glucosamine

Glukosamin bidrar til å gjenoppbygge brusk og reversere akkumulert skade. Den er laget av skall av hummer og krabbe. Det kan redusere leddsmerter og stivhet og arrestere progresjon av slitasjegikt i knærne. Ved hjelp av en Glucosamine krem ​​kan også hjelpe lindre leddsmerter. Foreslått dosering er 1500 mg. hver dag.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er en veritabel helse gullgruve. De er bra for alt fra erektil dysfunksjon til Alzheimers sykdom. For menn, som har høyest risiko for hjertesykdom, har Omega-3 fettsyrer er vist å redusere risikoen for hjertesvikt med en imponerende mengde. DHA-og EPA-fettsyrer er knyttet til de helsemessige fordeler.

Selen

Dr. Gerald F. Combs, Jr, Ph. D. sier at selen tilskudd kan redusere risikoen for kreft. Økt Selen inntak har vært knyttet til en redusert risiko for kolon, lunge-, prostata-og andre krefttyper. Det bidrar også til å beskytte mot virusmutasjon. Foreslått dosering er 200 mcg. hver dag.