Digidexo.com

South Beach Diet: Fase 1 Diet Foods

South Beach Diet: Fase 1 Diet Foods


The South Beach Diet (SBD) er en tre-fase plan som fokuserer på mat lavt på glykemisk indeks; en mat gruppering som analyserer hvordan visse matvarer påvirker blodsukkeret. Fase en er den mest restriktive av de tre fasene, men på hele, ikke denne planen ikke anbefale en sult diett. Plenty av sunn, næringsrik mat oppfordres i alle faser inkludert fase én, som varer i to uker.

Kjøtt og kjøtt erstatter

Magert kjøtt er tillatt i den første fasen av SBD. Ekstra mager og mager kjøttdeig, indrefilet, topp runde og ytrefilet består biff kategorien. Andre kjøtt inkluderer kokt skinke, svinekam, kanadiske bacon, skinn kalkun, skinn kylling bryst og all fisk og skalldyr. Ikke-kjøtt soya-baserte produkter er også tillatt, inkludert veggisburgere, tempeh og seitan.

Egg og melke

Egg er ikke begrenset på noen fase av South Beach Diet. Ikke-og lav-fett oster er også tillatt, inkludert cheddar, mozzarella, ricotta og amerikansk. Andre meieriprodukter inkludert er alle ikke og 1 prosent melkeprodukter, inkludert yoghurt og cottage cheese. Soya melker er også akseptabelt.

Nøtter og fett

En liten mengde, en visning av en dag, av nøtter er oppmuntret, særlig som en snack element. Mandler, peanøtter, peanøttsmør, cashewnøtter, valnøtter og pekannøtter er en delvis liste over nøtter tillatt.

SBD ikke helt utelukke fett. Helsekost, nonsaturated fett som kommer fra avocado, oliven, olivenolje, vegetabilske oljer og margarin som ikke inneholder trans-fett er velkommen.

Grønnsaker

Mens de fleste grønnsaker inngår i fase én, flere som har en høy glykemisk indeks nummer er det ikke. Det kan være lettere å huske grønnsaker som ikke er tillatt. Dette er de høye-stivelse grønnsaker som mais, rødbeter, poteter, yams og gulrøtter. Alle andre grønnsaker kan spises fritt.

Spice og krydder

Enhver krydder eller saus som ikke inneholder sukker er greit, men noen, slik som salsa og biff saus, er begrenset til en eller to spiseskjeer om dagen. Ekstrakter, som vanilje og sitron er greit å bruke. Buljonger, sitron og lime juice og pepperrot er også akseptabelt.

Frukt og Sweets

All frukt og fruktjuice er utenfor grensene i fase en. De vil bli innført sparsomt i de senere faser av dietten.

Noen søtsaker, så lenge de er sukkerfrie, er tillatt på en begrenset måte.

Stivelse

Alle stivelse er forbudt i fase én av South Beach Diet.