Digidexo.com

Slik unngår du at hårtap under overgangsalder

Hårtap er vanlig under menopause på grunn av hormonelle endringer i kvinner. Genetiske faktorer kan forårsake hår tynning og balding. Men det er mange måte å bekjempe hårtap i overgangsalderen. Disse inkluderer kosthold, medisiner og bruk av naturlige kosttilskudd og oljer.

Slik unngår du at hårtap under overgangsalder

Hvorfor det skjer og hvordan å bekjempe den

•  Finn ut om du har en skjoldbrusk lidelse. Denne tilstanden er egnet til å dukke opp når du er i overgangsalderen. En altfor aktiv eller under aktiv skjoldbrusk kan bidra til håravfall, ifølge Strøm-surge.com. Hvis du tror dette kan være problemet ditt, ta kontakt med din lege. Skjoldbrusk medisinering er tilgjengelig. Imidlertid har enkelte kvinner rapporterte håravfall mens du tar skjoldbrusk medisinering.

Endre din diett. Innlemme hår byggende ingredienser i din diett, inkludert animalsk fett, ost, fisk, vitamin C, vitamin B-komplekset, som er funnet i lett kokte eller rå animalske produkter. "Master vitaminer" A, kan K, E og D fås fra å spise biff lever, eggeplommer, nøtter, tran coil, kaviar og fet fisk. Disse vitaminene er viktige for hårets helse.

•  Øk mengden av Omega-9 essensielle fettsyrer i kosten. Disse finnes i linfrø, valnøtter, kjøtt fra dyr som var gress matet og dypvannsfisk, vil forbedre hår kvalitet og bidra til å holde håret på hodet. Pass også på at du får tilstrekkelige mengder biotin og sink i kosten. Ta et daglig tilskudd er en klok beslutning.

Spør legen din om Propecia. Dette produktet er vanligvis brukt av menn, men det kan være effektive i behandling av hårtap hos kvinner. Dette produktet hemmer mannlig mønster skallethet og ser ut til å gjøre det samme for kvinnelige mønster baldness.

Finn ut om du har en jernmangel. Ifølge Menopause-metamorphosis.com, kan mangel på jern føre til hårtap. Prøv urt gul dock for å øke jern i kroppen din. Andre forslag for å forebygge hårtap inkluderer skylle håret med sitrongress infusjon eller sitronmelisse.

Vurder å lage et hår tonic av burdock frø olje. Bruk den til håret ditt, la den på over natten, og deretter vaske det ut i morgen.

Bruk jojobaolje eller olivenolje på håret ditt. Bruk den til håret ditt, la den på over natten og deretter vaske i morgen.

Tren regelmessig gjennom hele overgangsalderen. Dette er livsviktig for håret ditt.

Masser hodebunnen. Dette kan bidra til å stimulere hårvekst. Tenker på å sette essensielle oljer som salvie olje, gulrot frø olje, timian olje, lavendel olje og sitron olje på håret. Bland 10 eller 20 dråper en av disse essensielle oljer med olivenolje eller jojoba olje og gni det inn i håret. La på over natten og deretter vaske det ut. Kamille, sypress, rose, ryllik, calendula og bjørk eteriske oljer også angivelig redusere hårtap.

Hint

  • Unngå klorvann og være snill mot håret ditt. Stop over behandlingen det og ikke dra det inn i trange frisyrer som stresser håret ditt og resultere i skader og tap av hår.