Digidexo.com

Hvordan øke fruktbarheten med vitaminer

Hvordan øke fruktbarheten med vitaminer


Vi vet alle at vitaminer og maten du finner dem i er bra for deg. Men vitaminer er også bra for å øke fruktbarheten. Les videre for å lære hvordan du kan øke din fruktbarhet med bruk av visse vitaminer.

Hvordan øke fruktbarheten med vitaminer

•  Vurdere bruk av vitamin C. Menn bør prøve å få sine daglige anbefalte mengder av vitamin C. For lite vitamin C i en manns kosthold kan føre til agglutinasjon av sperm. Denne tilstanden oppstår når sædceller klumper seg sammen og forsinke eller forhindre maksimal progresjon eller bevegelse av sædceller. Kvinner, derimot, bør ikke ta store doser av vitamin C, fordi det kan tørke opp cervical væske og hindre sædcellene fra å nå egget. Begrens mengden du tar til dose inkludert i prenatal vitamin eller til et beløp som anbefalt av legen din.

•  Vurdere bruk av selen. I menn, kan en diett lav på selen være en årsak til infertilitet. Selen bidrar til å hindre oksidasjon av sædceller, og hjelpemidler i å opprettholde god sædcelle kvalitet. Gode ​​kilder til selen er rødt kjøtt, kyllinglever og noen sjømat. Den anbefalte mengden for selen er 70 mikrogram per dag for en voksen mann. Det anbefales at du ikke overskrider denne daglige beløpet. Selen, dersom det tas i store nok mengder, kan være livstruende eller har alvorlige langvarige helseeffekter. Kvinner bør rådføre seg med sin lege før du starter en selen diett.

•  Vurdere bruk av vitamin E. Vitamin E kan være bra for fruktbarhet og reproduksjon når det tas skikkelig. Vitamin E er en kraftig antioksidant som spiller en viktig rolle i mannlig sperm produksjon. En diett lav på vitamin E kan føre til en lav sædkvalitet. Lave nivåer av vitamin E kan også føre til en nedgang i produksjon av sentrale kjønnshormoner og enzymer ansvarlig for sperm produksjon. Det anbefales at du snakker med legen din før du starter Vitamin E eller andre supplement eller diett, spesielt hvis du for tiden tar aspirin eller blodfortynnende. Vitamin E har også positive egenskaper for kvinner også, men før du tar den i vanlige doser, bør du kontakte legen din.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før begynnelsen noen form for vitamin diett.