Digidexo.com

Vitaminer anbefales for menn å miste vekt

Menn kan velge fra et bredt spekter av vitaminer og kosttilskudd for å hjelpe dem å slippe noen pounds. Å legge dem til din daglige rutine kan hjelpe på fordøyelsen, stimulere vekttap, redusere krav og holde kroppen ernæringsmessig i balanse. Når du kommer i vane med å ta dem, er det den enkleste trinnet til vekttap suksess.

Forbedre fordøyelsen og metabolisme

Enkelte vitaminer vil forbedre utnyttelsen av karbohydrater, fett og proteiner menn spiser. Dette vil hjelpe kroppen din forbrenne mer av fettdepoter. Menn bør ta vitamin B12 (100 til 200 mcg), vitamin B6 (500 mcg), vitamin A (10.000 IU) og folinsyre (600-800 mcg). I tillegg tar en fordøyelseskanal enzym tablett (finnes i noen vitamin delen midtgangen) før måltider for å øke celle ernæring for mer effektiv fordøyelse.

Stimulere Vekttap

Vekttap begynner med en mild avgiftning. Antioksidanter og fiber piller kan støtte denne prosessen. Psyllium piller før måltider kan legge til ekstra fiber til kosthold for å hjelpe til med rensing og forbedre kolon helse. Ekstra vitaminer som kan hjelpe inkludere vitamin C (1 til 3 g daglig, delt opp i løpet av dagen), vitamin E (400 IE) og selen (200 mcg, helst tas om morgenen).

Også ta fatty acid kosttilskudd for å stimulere vekttap. Gamma linolensyre fra nattlysolje og kaldpresset linfrøolje (lin) er både høy i omega-3 og omega-6 fiskeoljer. Menn som ønsker å gå ned i vekt bør ha fire kapsler med nattlysolje og 1 ss. linfrøolje daglig.

Redusere krav og undertrykke appetitt

Medisinske myndigheter anbefaler aminosyrer som vekttap hjelpemidler. Disse inkluderer glutamin, krom, phenylalnine og trypophan. I tillegg støtter L-karnitin effektiv bruk av fett i kroppen. Ta opp til 1000 mg av hver aminosyre daglig, ideelt sett fordelt i to like store doser, morgen og kveld.

Husk at å miste vekt effektivt og riktig er en mangefasettert prosess. Finne en diett plan som fungerer, opprette en øvelse diett, og implementere vitaminer og kosttilskudd --- og du er på vei til å erobre dine vekttap mål.