Digidexo.com

Bivirkninger av Transfer Factor

Bivirkninger av Transfer Factor


Forebyggende helse har blitt et populært bekymring i møte med stigende helsekostnader. Styrking immunforsvaret er en måte å bekjempe potensiell sykdom og sykdom. Overføringsfaktoren er et kosttilskudd utviklet for å fungere med kroppens immunsystem. Som med alle supplement, kan det ha bivirkninger.

Identifikasjon

Menneskekroppen har en naturlig bakterie-kampsystem som inkluderer en hukommelse av tidligere bakterier og hvordan å eliminere dem. Hver vellykket møte med en invaderende organisme lagres i kroppens immunsystem. Disse minne evner kalles overføring faktorer. Overfør faktorer er til stede i morsmelk, og overføre immun kunnskap fra en mors kropp til barnets system. Som et kosttilskudd, er dette stoffet formulert fra kumelk eller kylling. Bivirkningene forbundet med kompletteringen variere avhengig av individet kroppens kjemi.

Funksjon

Overfør faktorer produsert av kroppens T-celler, også kjent som thymusceller. T-celler er en type hvite blodlegemer i immunsystemet. T-celler er leukocytter celler utformet for å megle immunsystem respons på mulige trusler, eller patogener. De fungerer som katalysatorer for immunsystem respons på bakterier, virus og sopp.

Selv om kosttilskuddet former for overføring faktor inneholder animalske versjoner av disse T-celle molekyler, overføring faktorer har visse universelle kvaliteter som går arts linjer. Potensialet for bivirkninger er avhengig av en persons eget immunsystem biokjemi og helsetilstand.

Allergier

Transfer Factor kosttilskudd er avledet fra kylling, storfe eller kilder, avhengig av hvordan et bestemt merke er formulert. Hvis du har melkeallergi, eller er laktoseintolerante, kan du oppleve uønskede bivirkninger av å ta melkebaserte overføringsfaktor kosttilskudd. Mulige bivirkninger er magesmerter, kvalme og diaré. Noen supplement produkter - spesielt de som kommer i kapselform - kan være avledet fra kylling eggeplommer. Hvis du er følsom for fjørfeprodukter, kan du oppleve allergiske reaksjoner, noe som inkluderer eksem, elveblest og utslett.

Immunforsvar Effects

Transfer faktor kan administreres i pille eller injeksjon skjemaet. Begge metodene effekt på immunsystemet på samme måte som T-celle-bærere. Som et resultat, kan det innledende doser av stoffet forårsake bivirkninger som ligner influensalignende symptomer. Enkeltpersoner kan oppleve feber, trøtthet og smerter i kroppen. Disse symptomene kan tyde på at den aktiverende stoffet er en persons immunsystemet på samme måte kroppen reagerer på et mistenkt patogen. Første effektene vil variere avhengig av enkelte kroppskjemi.

Ubehag

Personer som velger å motta Transfer Factor injeksjoner kan oppleve visse effekter på injeksjonsstedet. Mulige bivirkninger er smerter, hevelse og ømhet i flere dager. Dette er spesielt sant når colostrum overføringsfaktor blir brukt i injeksjon. Som colostrum formler er utledet fra kumelk, finnes en viss bekymring om hvorvidt "kugalskap" kan overføres gjennom injeksjon eller supplere doser. Det er ingen rapporter om at dette er sannsynlig, men produkter laget av dyr fra land som er kjent for å huse denne sykdommen kan utgjøre en økt risiko.