Digidexo.com

Hva er behandlingen for Negler som er hovne og infisert?

Hva er behandlingen for Negler som er hovne og infisert?


Hovne, infiserte negler kan behandles med over-the-counter medisiner eller naturpreparater. Paronychia er den medisinske betegnelsen på en vanlig finger infeksjon. Symptomene inkluderer hoven, rød finger seng med pus som samler under huden. Området er øm å ta på og kan føre til alvorlige komplikasjoner hvis venstre ubehandlet.

Reseptbelagte medisiner

I tilfelle av alvorlig infeksjon, er det nødvendig et besøk til legen. Avhengig av typen av infeksjon, vil en lege som foreskriver et antiviralt eller antibakterielt medikament som blir anvendt topisk eller oralt. I noen tilfeller infeksjonen kan være et resultat av en sopp, som vil kreve en soppdrepende middel. Et eksempel på en alvorlig infeksjon som krever en lege oppmerksomhet er kjent som "forbryter", og dens symptomer inkluderer en hoven finger tips og bankende smerte.

Over-the-Counter Care

En lokal apotek vil bli fylt med ulike over-the-counter behandlinger for mindre stol infeksjoner. For eksempel vil ibuprofen hjelpe med smerter og betennelser. Acetaminofen vil også lindre smerte, men ikke betennelse. For å hindre et åpent sår på en fingernegl fra å bli smittet i første omgang kan du bruke en aktuell antibiotika.

Behandling hjemme

Mindre infeksjoner behandles hjemme med vann. Soaking fingeren i varmt vann et par ganger per dag vil holde neglen ren. Legge Epsom salt i vannet vil bidra desinfisere området. Holde fingeren hevet så mye som mulig vil hjelpe samlet tappe og redusere hevelse.

Alternative løsninger

Naturlig hjemme rettsmidler kan også brukes til å lindre symptomene på mindre infeksjoner. En lett oppvarmet blanding av kokosolje, knust hvitløk, gurkemeie og ingefær pulver kan påføres på fingeren tre ganger i døgnet, inntil hevelse avtar og negl begynner å gro. De naturlige ingrediensene har antibiotiske egenskaper som bekjemper infeksjon. For å redusere hevelse, knuse noen isbiter og plassere dem i en klut som du kan holde på fingeren.