Digidexo.com

Tips for å puste bedre

Tips for å puste bedre


Pusting er ikke noe folk flest tenker på når de gjør det; det kommer bare naturlig. Men for å forbedre helse, kan det hjelpe å lære hvordan du kan optimalisere pusten din i stedet for å puste for fort eller grunt. Riktig pust (dypere og langsommere pust) kan forbedre funksjon av hjertet og lungene, og også redusere symptomer på panikk og angst.

Færre Breaths

For sunt å puste, kan det være en god idé å ha et mål på plass. Mange tar altfor mange åndedrag hvert minutt, så satse på et mindre beløp - som seks. Når du tar dine seks åndedrag, fokusere og konsentrere seg om dem i stedet for rushing dem, noe som kan føre til grunt puste mønstre. Trekke ut dine åndedrag av dypt puste inn og tar lengre tid å puste ut.

Pusteøvelser

Finne tid til å utføre pusteøvelser på en daglig basis, enten det er på morgenen eller like før du går til sengs om kvelden. Satt side omtrent fem minutter å konsentrere seg om å utvide dine åndedrag og fullt kontrahering mellomgulvet. Bortsett fra å hjelpe dere med riktig pust lengde og teknikk, kan det være et effektivt stress-lindrende aktivitet samt.

Stopp Klemme

En vanlig feil folk ofte gjør er, ved innånding, klemme på magen. Hvis du holder magen avslappet og myk i stedet for å klemme den, vil du tillate full utvidelse av mellomgulvet og lungene dine i stedet for å begrense hvor mye oksygen du kan ta i - som å klemme magen i kan forårsake.

Posture

Riktig holdning er også nøkkelen til sunn pusteteknikk. Alltid holde din holdning rett og skuldrene unhunched. Skuldrene som er hunched kan føre til hindring av energi og blod reising til hjernen. Hold skuldrene avslappet og løs, og åpne opp brystet for å få mest mulig ut av dine åndedrag.

Livsstil

Leve en sunn livsstil kan også i stor grad forbedre måten du puster. Hold deg unna skadelige irritanter og røyk lukt. Drikk nok vann - omtrent åtte glass om dagen - og konsumere en diett som er godt balansert og rik på hele korn, grønnsaker, frukt og magert kjøtt.