Digidexo.com

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 17 prosent av 7-åringer er overvektige. En artikkel i New York Times på 10 februar 2010, rapporterte overvektige barn er dobbelt så stor sjanse for å dø før fylte 55 fra en rekke årsaker, inkludert hjertesykdommer, diabetes, kreft, infeksjoner og leversykdom. Overvektige barn kan oppleve de samme helsemessige problemene som plager overvektige voksne, blant annet diabetes og høyt blodtrykk. I tillegg kan andre barn gjør narr av dem og gi dem en hard tid om deres vekt.

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?

Planlegge en avtale for din 7 år gammel med en barnelege. Spør barnelegen for å sjekke barnet for eventuelle helseproblemer som kan bidra til vektøkning eller gjøre miste vekt vanskelig, som hypotyreose. Hvis barnelege oppdager eventuelle helseproblemer, følger behandlingsanbefalinger.

Gi barnet ditt med en rekke sunn mat. Spis sunn mat å sette et godt eksempel. La barnet ditt til å hjelpe til med innkjøp av mat og måltid forberedelse, med fokus på sunn mat alternativer.

telle kalorier. Ifølge US Department of Agriculture, en moderat aktiv 7 år gamle trenger 1400 til 1600 kalorier om dagen. Ikke besette over telle kalorier eller gjøre barnet ditt telle hver kalori han legger i munnen, men har en viss idé om hvor mange kalorier barnet får hver dag.

Oppmuntre barnet til å slutte å spise når hun er full. Ikke krever henne til å "rydde hennes plate."

Gi barnet ditt sunn snacks når han er sulten. Hvis barnet ditt blir for sulten, vil han bli fristet til å overspise ved måltider eller spise unhealthful snacks. Snacks som chips og godteri vil føre til vektøkning, men frisk frukt og grønnsaker vil ikke.

Oppmuntre barnet til å engasjere seg i regelmessig fysisk aktivitet. Gjør øvelsen morsom og en familieaktivitet. Ta med familien på fotturer, sykkelturer, til felles svømmebasseng og andre aktivitetsorienterte utflukter.

Limit TV-tid for barnet ditt til mindre enn to timer hver dag som anbefalt av overleger. TV-tid inkluderer tid brukt spille videospill samt ser på TV. Oppmuntre barnet til å engasjere seg i mer aktive sysler i stedet for å se på TV eller spille dataspill.