Digidexo.com

Hvordan kontakte Ruby Gettinger

Ruby Gettinger er en TV-personlighet mest kjent for hennes show, "Ruby". Showet fulgte Gettinger vekt-tap reisen som hun har gått fra veier ca £ 700. til hennes mål på 150. På grunn av hennes vellykket vekttap, har Gettinger blitt en inspirerende rollemodell for mange mennesker som sliter med fedme. Hvis du ønsker å komme i kontakt med henne for en eller annen grunn, kan du gjøre det via Internett.

Hvordan kontakte Ruby Gettinger

•  Besøk Ruby Gettinger hjemmeside www.rubygettinger.net/#! og klikk på "kontakt"-ikonet på menyen øverst på siden.

Les listen over grunner til at du kanskje ønsker å kontakte Gettinger. Hun er tilgjengelig for foredrag, boksigneringer og andre arrangementer knyttet til vekttap. E henne med forretningsrelaterte henvendelser på [email protected]

Søk etter Gettinger sin Twitter-konto, og klikk deretter på "Følg" for å følge henne. Når du følger henne, klikk på "Message" og deretter "Ny melding" og skriv navnet hennes i mottakerboksen. Skriv din personlige melding i inntil 140 tegn, og trykk deretter på "Send". Hvis du ønsker å sende en offentlig melding til henne gjennom Twitter, Tweet "RubyGettinger_."

Hint

  • På grunn av Gettinger berømmelse og popularitet, kan det ta henne en betydelig mengde tid til å svare deg, eller du kan aldri høre tilbake.