Digidexo.com

Hva Spør en kardiolog

Før avtalen

Før du planlegge en avtale med en kardiolog, sørg for at du velger riktig lege for dine spesielle helsemessige bekymringer. Hvis du har muligheten til å velge mellom flere ulike spesialister, ta deg tid til å ringe hver av dem for å få et bedre inntrykk av hvor man kan best dekker dine behov.

Hva er legens legitimasjon? Har kontoret akseptere din helseforsikring plan? Hvilket sykehus eller sykehus er hun tilknyttet? Har legen ha erfaring i å behandle din spesifikke tilstand. Spør også om tilgjengelighet avtale, ventetider og nødprosedyrer.

Under det første besøket

Hvis du ble henvist til en kardiolog vil han allerede ha kopier av medisinske poster. Dette er en god tid til å stille eventuelle spørsmål du måtte ha om din medisinske tilstand. Hvis legen bestillinger flere tester, bør du føler deg komfortabel å spørre om årsakene til disse testene, samt konkrete spørsmål du har om testene. Spør om behandlingsforløpet kardiolog er å anbefale, inkludert hvordan og når man skal ta noen medisiner foreskrevet, samt hva som eventuelt er prosedyrer blir anbefalt. Bekreft din neste avtale tid, dato og sted.

Bottom Line

Finne en kardiolog at du føler deg komfortabel med, er det første skrittet til å behandle noen hjertesykdom. Still så mange spørsmål du vil, uansett hvor ubetydelig de kan virke. Legen du velger bør løse dine bekymringer, og gi deg en klar og detaljert informasjon om din tilstand, eventuelle anbefalte behandlinger, samt din oppfølging.