Digidexo.com

Hva er MSM?

I dagens verden, er det mange mennesker som lider av felles problemer. Dette kan variere i alvorlighetsgrad fra litt stivhet til sterke smerter og sårhet. Kronisk syke er alltid på utkikk etter måter å behandle denne tilstanden som ikke involverer reseptbelagte medisiner. Denne artikkelen kommer til å krønike et slikt stoff som heter MSM som har vært kjent for å hjelpe til med felles problemer.

Funksjoner

MSM står for metylsulfonylmetan, og det består av svovel, som forekommer naturlig i små mengder i mange matvarer som melk og tomater. Er at denne mengde er så liten, er det ikke mulig for den å bli trukket ut naturlig. Dette fører til en kjemisk prosess ved hjelp av dimetylsulfoksyd og hydrogenperoksyd. MSM går deretter gjennom en destillasjonsprosess som bringer den til et kokepunkt, hvor forbindelser blir separert. Separeringen av disse forbindelser gir en meget ren form.

Funksjon

MSM er designet med ett mål for øyet. Det er å hjelpe felles betingelser. Dette gjelder for slitasjegikt, forstuinger, tendinitt, bursitt og sports-relaterte skader. Det har også blitt brukt på konsert med to andre stoffer som kalles Glucosamine and chondroitin, som også har vært kjent for å behandle felles problemer.

Time Frame

Generelt sett kan det ta opp til et par uker for å begynne å føle effekten av MSM. Men det er egentlig avhengig av alvorlighetsgraden av felles problemer. Det kan ta opptil et år å supplere i mer alvorlige tilfeller. Så langt som å ta det i lange perioder av gangen går, som i dag har det vært ingen kjente bivirkninger annet enn å ha færre forkjølelser effekter. Det er faktisk en helsegevinst.

Fordeler

Annet enn sin bruk for felles lettelse, har MSM også vært kjent for å låne hendig til et vell av andre forhold også. Disse er listet opp nedenfor. Det er viktig å vite at ikke alle kommer til å se disse fordelene og resultatene vil variere.
Selv om det hjelper med forstoppelse, bør det også være kjent at overdosering på MSM kan gi diaré og tarmproblemer. Tar det med mat kan bidra til å forsterke denne prosessen skjer.
Det forbedrer blodsirkulasjonen. Dette kan være effektive for folk som lider av kalde hender i føtter i vinter tid.
MSM fremmer sunnere hår, hud og negler. Dette er en fordel at kvinner er alltid på jakt etter.
Det reduserer arrvev.
Det har også vært kjent for å avverge han utbruddet av kreft og lupus. Men vær oppmerksom på disse eksperimentene har bare blitt gjort på gnagere.

Advarsel

Som det står akkurat nå, er MSM trygt å ta med andre medisiner, men det er et ord av forsiktighet. MSM har vært kjent for å forårsake en blodtynningseffekt. Så hvis noen er allerede tar en blod tynnere de bør rådføre seg med sin lege før du tar MSM. Dette kan kreve en lavere dosering av reseptbelagte stoffet.