Digidexo.com

Hvordan bruke Universal Gym

Hvordan bruke Universal Gym


Det var 1957 da den første "Universal Gym" er laget av Harold Zinkin. Denne plassbesparende, effektiv og varig del av utstyret ble mainstream første kommersielt og deretter i hjemmene. Universal Treningssentre er deler av utstyret med flere stasjoner slik at du kan styrke mer enn ett område av kroppen eller muskelgrupper beleilig. Du får en trening for hele kroppen på kortere tid med en redusert sjanse for skader. I dag er det kommersielle og at-home versjoner av Universal Gym for din bruk.

Hvordan bruke Universal Gym

Tilpass din trening

Bli kjent med hver stasjon av Universal Gym. Du må gjøre justeringer i setehøyde og motstand for å gjøre Universal Gym fungere for deg. Se gjennom manualen for å lære hver stasjon helt eller om det er i et helsestudio, be om hjelp fra en kvalifisert personlig trener eller medarbeider. Selv om det er "universell", det betyr ikke at alle vil bruke det på samme måte.

Overbelastning musklene på riktig måte. Du kan manipulere ulike faktorer for å skape overbelastning. Bruk høyere motstand, flere repetisjoner eller sett eller hvile mindre mellom øvelsene. Har tenkt å gjøre enten én eller flere sett på hver stasjon. Fullføre et sett med øvelser, hvile og deretter gjøre et annet sett (eller to) før du går videre til neste del av maskinen eller fullføre et sett på hver stasjon og deretter gjenta hele kretsen igjen. Du kan også gjøre et sett med øvelser, fullføre et minutt eller to for kardiovaskulær trening som hopping knekt og deretter gå tilbake til den samme øvelsen eller til en annen.

•  Bruk riktig motstand for deg. Med noen til å hjelpe og få øye på deg, bestemme din en repetisjon maksimum (1-RM) på hver stasjon. For å gjøre dette, velger du den høyeste vekt som du kan løfte (feile på siden av forsiktighet når du gjør dette), og løft den gang. Skriv din en-RM for hver del av maskinen.

Hvis du ikke har noen til å hjelpe eller ikke ønsker å risikere en 1-RM test, bestemme motstand på en annen måte. For hver stasjon, starter på en lavere vekt enn du tror du kan løfte. Fullfør 8 til 10 repetisjoner. Hvis du har gjennomført siste repetisjon eller to lett med litt trøtthet, må du legge til mer motstand. Hvis du ikke var i stand til å fullføre den siste repetisjon eller to eller skjemaet ble kompromittert, senke motstand. Skriv ned ditt startvekt for hver stasjon på Universal Gym. Nå vil du vite hvilken vekt som skal brukes for hver øvelse.

Bruk Universal Gym å oppnå fitness mål

Bruke Universal maskin for å bygge styrke. Komplett færre repetisjoner (6 til 10) på nok motstand til å bygge styrke (40 prosent til 60 prosent av 1-RM). For rask gevinst i muskelstyrke kan du løfte 80 prosent av 1-RM, men forstår at sjansen for skader øker ved høyere intensiteter.

Bruk din Universal Gym å bygge utholdenhet. Gjøre et større antall repetisjoner (10 til 15) ved en lavere motstand for hver del av maskinen. Du kan også legge inn øvelser som push-ups eller abdominal crunches mellom treningssett på Universal-systemet. Hvis du gjør en trening for hele kroppen med Universal Gym, gi deg selv en hviledag før neste treningsøkten med maskinen.

Bruk Universal Gym å supplere andre aktiviteter. Løpere kan syklister og idrettsutøvere av alle slag bruker Universal del av utstyret for å komplettere sine eksisterende treningsprogrammer. De som liker å bruke frie vekter kan legge i kretser med Universal maskin for variasjon og for å spare tid. Universal Gym skal være et verktøy for deg å nå dine fitness mål, men kan ikke være din eneste kilde til trening.

Hint

  • Det er en god idé å sjekke med legen din før du starter en ny styrketrening fitness rutine for å utelukke eventuelle kontraindikasjoner.
  • Ikke prøv 1-RM test hvis du er alene, en nybegynner vektløfter eller har helsemessige bekymringer.