Digidexo.com

Hvordan å starte dagen uten koffein

Noen ganger kan det føles som den eneste måten å våkne opp om morgenen er med en varm kopp kaffe. Varmen, koffein rush - det er en flott måte å starte dagen. Men opp om morgenen kan gjøre deg krasje i ettermiddag. Og for mye koffein i løpet av dagen kan påvirke din konsentrasjon, stress og søvn. Følgende er noen tips for å hjelpe deg å starte dagen uten koffein.

Hvordan å starte dagen uten koffein

•  Strekk den ut. Mens du sover, bremser blodsirkulasjonen og musklene stivner. Tumbling ut av sengen for raskt kan sjokkere systemet og også føre til skader. Når du våkner opp, tar et minutt å puste dypt og strekke alle dine store muskler. Dette vil hjelpe musklene varme opp, øker blodsirkulasjonen og hjelpe deg å føle deg mer våken.

Hydrate. I stedet for å nå for en kopp kaffe eller te, ta en kopp vann i stedet. Kroppen din tørker i løpet av natten, og dette kan gjøre at du føler deg ekstra trøtt om morgenen. Drikker koffeinholdige drikker kan forverre din dehydrering. En kopp vann først i morgen vil hydrat deg og hjelpe deg å våkne opp.

•  Spis godt. Retten drivstoff vil hjelpe kroppen din komme i bevegelse. Ha en sunn frokost med magre proteiner som egg, komplekse karbohydrater som havregryn eller quinoa sammen med noen frukt eller grønnsaker.

kommer i gang. Gjenstander i bevegelse har en tendens til å holde seg i bevegelse. Det fungerer for atomer og det vil fungere for deg. Når du er oppe, komme i gang med dagen. Sjekk din å gjøre listen og begynne å bevege seg gjennom det. Det kan ta deg et minutt å få opp til hastighet, men når du gjør det, vil du føle deg like bra og fungere like bra og alle uten koffein.