Digidexo.com

Carb telling Informasjon

Carb telling Informasjon


"Carb telling" betyr å holde styr på sukker og stivelse i maten spist hver dag. Carb innhold finner du på etiketten, i oppslagsbøker eller på nettet.

Hvilke karbohydrater til grev

Det er tre typer karbohydrater: sukker, stivelse og fiber. De fleste redusert carb spise planer telle sukker og stivelse, men ikke fiber fordi den har en begrenset effekt på blodsukkeret.

Måle Karbohydrater

Karbohydrater i matvarer er målt i gram. Ofte vil folk bare referere til karbohydrater selv. For eksempel kan en mat med tre gram karbohydrater sies å "ha tre karbohydrater."

Lese Ernæring Fakta Etikett

Ernæring Fakta etiketten er funnet på nesten alle pakket mat. Til å bruke merket for å telle karbohydrater, først ta notat av servering størrelse på toppen. Deretter trekker antallet gram fiber fra det antall gram totale karbohydrater. Den resulterende tallet er carb teller for en servering av mat.

Telle karbohydrater i umerkede Foods

Noen matvarer har ikke en ernæring etikett, men deres karbohydrater kan fortsatt telles. Carb-telling bøker, diett-sporing nettsteder, og programvare og USDA National Nutrient Database har carb innholdet i tusenvis av matvarer.

Totalt carb teller

Multiplisere carb gram i en servering størrelse med antall porsjonsstørrelser spist. Gjør dette for hver mat spist på måltidet og legge dem opp. Dette er den totale carb teller for måltidet. Legg opp carb telling av alle matvarer spist i løpet av dagen for å få carb teller for dagen.