Digidexo.com

Flourine Foods List

Flourine Foods List


Den kjemiske fluor er et naturlig forekommende element. I menneskekroppen, blir fluor til fluorid, som har mange helsemessige fordeler, inkludert forhindring av tannråte og osteoporose. Mennesker tar i fluor gjennom kosten, som alle mat har spormengder. Men det er visse matvarer som inneholder mye fluor.

Vann

Vann er den vanligste kilden til fluor inntak i USA, hvor vann fluorisering har vært offisiell helsepolitikk siden 1950-tallet. Fluorisering oppnås gjennom en enkel prosess for å tilsette en kjemisk forbindelse til vannet. Denne tillegg endrer ikke duft, se eller smaken av vann. Innsjøer, fjærer og elver normalt inneholder mindre enn 0,5 milligram per liter av fluor, men når fluoridated, inneholder vann hvor som helst 0,7 til 1,2 milligram per liter. Bare en liten mengde er lagt fordi ikke mye som er nødvendig for å oppnå helsemessige fordeler, og fordi i svært store mengder, kan fluor være skadelig for helsen.

Drikkevarer

Te er en annen god kilde til fluor, som naturligvis konsentreres i teblader. Den faktiske mengden av fluor i te varierer, basert på faktorer som hvor mye fluor var i bladene, hvor mye var i vannet, og hvor lenge te ble brygget. Noen fruktjuicer har høye mengder fluor, spesielt hvit og rød drue juice, tranebær, pære, og sviske juice. I visse regioner i Russland, Storbritannia og Chile, er melk fluoridated i stedet for vann. Fluor har også blitt funnet i morsmelk.

Foods

Enkelte fisk er høy i fluor, spesielt fisk spist med sine bein, for eksempel sardiner og hermetisert laks. Mekanisk utbeinet kjøtt, et produkt som dannes når kylling, svinekjøtt, biff eller kalkun kjøtt og bein blir tvunget gjennom en sil under høyt trykk, er en god kilde til fluor, som er mat laget med dette produktet, inkludert pølser og hermetisert kjøtt, slik som Spam, Wien pølser og deviled skinke. Kylling er også en god kilde til fluor. Fluor nivået av de fleste matvarer er mindre enn 0,05 milligram per 100 gram, inneholder en 3,5-unse servering av kylling to ganger det beløpet. I Colombia, Frankrike og Jamaica, er salt i stedet for vann fluoridated, en praksis som er like effektivt som vann fluorisering.