Digidexo.com

Hvordan du rengjør Centra Livet Høreapparat

Din Siemens Centra Livet høreapparat er en miniatyr elektronisk digital enhet. Det er en arbeidshest som går 14 til 16 timer i døgnet i fuktige, fuktige, voksaktig ører på 98,6 grader under varme somre, kalde vintre og regntider. Hvis du vil høreapparatet til å fungere på topp ytelse og vare i mange år du må ta godt vare på den. Det betyr at regelmessig rengjøring. Din Siemens Centra Livet har tre deler som må kontrolleres og rengjøres på en daglig basis: høreapparatet, tynne rør og kuppel.

Hvordan du rengjør Centra Livet Høreapparat

•  Tørk kroppen av høreapparatet med en ren klut eller et papirlommetørkle for å fjerne smuss, oljer og svette.

Brush over de to mikrofonåpninger for å fjerne skitt eller rusk som ville blokkere lyden kommer inn i høreapparatet.

•  Børste over spissen av kuppelen som dekker enden av det tynne rør. Dette vil fjerne ørevoks som ville blokkere lyden fra å forlate den tynne røret. Vær forsiktig med å presse bust inn i kuppelen da dette kan presse ørevoks dypt inn i røret.

Klem forsiktig på sidene av kuppelen med ren klut eller et papirlommetørkle å fjerne voks som kan forholde seg til dette området.

Sett dome hvis det har en tendens til å lett gli av tynne rør.

Ta tak i tynne-tube boliger der den kobles til høreapparatet med tommel og fore-finger. Skru forsiktig bolig en kvart omdreining mot klokken for å koble den tynne-tube enhet fra høreapparatet.

•  Plasser dysen av den komprimerte luft kan inn i åpningen av det tynne røret huset og blåser ut en hvilken som helst voks, støv eller væske som kan være i det tynne røret.

Koble den tynne rør til høreapparatet ved å rotere huset en kvart omdreining med klokken og forsiktig presser på samme tid.

Åpne batterirommet og kontrollere om batteriet er rust eller korrosjon. Hvis batteriet er korrodert, vil den ha en grønnaktig farge.

Inspiser innsiden av batterilokket for rust eller korrosjon. Bruk en ren bomullspinne for å rengjøre den.

Hint

  • Hvis batteriene fortsette å få rustne eller korrodert, ta kontakt med din audiograf. Høreapparatet blir utsatt for fuktighet eller svette.
  • Erstatnings kupler og tynne rør er ikke tilgjengelig på apotek eller jernvareforretninger. Du kan få dem fra din audiograf eller klinikker som driver Siemens Centra Redningshøreapparater.
  • Ikke vask høreapparater.
  • Ikke senk høreapparatene i vann.
  • Ikke bruk alkohol eller løsemidler for å rengjøre høreapparatene.