Digidexo.com

Hvordan unngå å sove på venstre side

Hvordan unngå å sove på venstre side


Mange eksperter kan hevde at å sove på venstre side er gunstig, spesielt under graviditet, fordi det øker strømmen av blod og næringsstoffer til barnet ditt. Men sove på din venstre side kan være dårlig for hjertet siden det reduserer kroppens nervøs aktivitet som kontrollerer hjerterytmen og blodtrykket. Som et resultat, kan pre-eksisterende hjertesykdommer forverres. Hvis du har hatt et hjerteinfarkt eller lider av en hjertesykdom, begynner å bli vant til å sove i hver posisjon enn på venstre side. Venstre side sovende forverres også mageproblemer som syre reflux.

Bruksanvisning

sove på høyre side hvis du har hjerteproblemer. Sove på høyre side senker blodtrykket og hjertefrekvensen. Sovne på høyre side og bytte til høyre posisjon i løpet av natten hvis du finner deg selv å sove på venstre side. Du vil få brukt til høyre side til slutt. Tenk på ditt hjerte, og at å sove på høyre side tar presset ut av det. Du vil merke en forskjell, spesielt i tider når du opplever milde til alvorlige hjertesmerter. Men sove på høyre side kan øke gastroøsofageal refluks.

Sovne på ryggen, som mange studier viser er den sunneste posisjon. Å sove på ryggen forbedrer evnen til å sove og holder alle organer i en naturlig posisjon. Sove på venstre side legger press på hjertet, lunger, mage og lever. Sove på høyre side er den nest beste valg siden de fleste organer er i sin naturlige posisjon ved at orientering. Hvis komfortabel, bli vant til å sove på ryggen for den beste natts søvn.

innlemme ulike sovestillinger under søvn for å se hva som fungerer best for deg. I stedet for å drastisk endre til en side forskjellig fra venstre side, start ved å gradvis øke tiden du sover på et annet språk enn venstre side. Endre en søvn posisjon kan føre til søvnproblemer i begynnelsen, før du blir vant til det.

Hold styr på hvor du føler deg hver morgen etter å ha sovet i forskjellige posisjoner. Du kan finne at å sove på venstre side gjør deg mer nummen, gir en følelse av poser eller øker hjertefrekvensen. På den måten vil du vite at blodårene blir komprimert og trykket er på hjertet. Dette kan hjelpe deg bestemme seg for å bytte sovestillinger. Teste både høyre side og tilbake for å se hvilken posisjon etterlater deg mest uthvilt. Unngå magen skjønt, er denne posisjonen dårlig for alle organer.