Digidexo.com

Chinese Kopping terapi

Chinese Kopping terapi


Chinese cupping terapi er en teknikk praktiseres i kinesisk medisin. Kopper er plassert over huden og kjøttet blir sugd inn i koppen enten med en suge, eller ved oppvarming av koppen og redusere lufttrykket. Plasseringen av kopper er spesifikk for omstilling av chi, eller energiflyt, i kroppen.

Kopping Therapy

Å gjennomgå kinesisk kopping terapi, må du finne en utøver dyktig i å utføre kinesisk medisin, for eksempel en akupunktør. Se etter en akupunktør som er lisensiert og opprettholder et rent arbeidsmiljø. Før du begynner behandlingen, diskutere symptomene du ønsker å lindre med akupunktør. Han vil informere deg om kopping er en passende behandling for å lindre bestemt sykdom.

Under cupping terapi, gjelder den praktiserende kopper til huden. Kopper er vanligvis laget av glass, men kan også være laget av materialer slik som jern og bambus. Koppene kan bli varmet ved å plassere et brannfarlig stoff inne og tenne ild på. Koppen blir så plassert på huden som ilden slukkes, noe som reduserer lufttrykket og suger kjøttet inn i koppen. Kopper kan også være utstyrt med sugepumper som brukes av utøveren for å skape sug. Utøveren kan bruke oljer på huden, noe som gjør det lettere å flytte en suges cup langs huden. Dette antas også å bevege strømmen av chi i tillegg.

Velving, kan også utføres på et område hvor huden har blitt punktert, og denne teknikken kalles "våt" nedtrykk. Som kjøttet blir sugd inn i koppen, er blod trekkes fra stikkstedet, som antas å rense kroppen for giftstoffer. Utøveren vil gjelde kopper og la dem på i fem til 15 minutter. Utøveren presser huden ved siden av koppen for å bryte suge under fjerning.

Som et resultat av velving, mange brukere opplever rødhet og knusing av huden hvor kopper ble anvendt. Kopping terapi kan også føre til brannsår og hevelse. Unngå denne behandlingen hvis du opplever høy feber, blødningsforstyrrelser eller betent hud.

Hva Kopping Treats

Kinesisk medisin er basert på teorien om at chi går gjennom kroppen, ved sykdom og sykdom resultat av feilsendt eller blokkert chi. Koppene plasseres over spesifikke punkter på kroppen antas å omdirigere chi, lindre smerte og symptomer på sykdom.

Cupping kan anvendes som et alternativ terapi for kreftbehandling. The American Cancer Society anbefaler å benytte tradisjon kreftbehandling i forbindelse med eventuelle alternative behandlinger. Tradisjonelt er kopping brukes til å behandle lidelser som leddgikt, bronkitt, luftveisinfeksjoner, gastrointestinale infeksjoner og depresjon. Kopping terapi kan også brukes til å behandle ufruktbarhet og søvnløshet.