Digidexo.com

Hvordan Juster til Progressive Bifokale

Hvordan Juster til Progressive Bifokale


Progressive bifokale briller er også kalt nei-linje briller, og tillate brukeren å se klart på nært og langt borte. I det siste, bifokale linser hadde en synlig linje over dem som skilte de ulike forstørrelse nivåer. Progressive linser har eliminert behovet for de to separate linse områder, og dermed gir for mer naturlig øyebevegelser. De kan ta en bit av å bli vant til, men så er det flere ting du kan gjøre for å hjelpe øynene dine justere.

Hvordan Juster til Progressive Bifokale

•  Stopp iført dine gamle briller helt. Hvis du har en egen par lesebriller, ikke bruk dem heller.

Sett på de nye progressive bifokale briller, og plassere dem så høyt på nesen som mulig.

Hold en bok eller et blad like over fanget ditt i normal leseposisjon. Bøy hodet ned til du kan lese teksten lett. De fleste mennesker har ikke problemer med å bruke progressive bifokale for lesing, men hvis teksten er uklar, tilt hodet nedover til ordene er klare.

Løft armene rett ut foran deg mens du fremdeles holder lesestoff. Hold hodet med nesen pekte på lesestoff mens du ser på ordene. Dette vil hep deg å finne det beste hodevinkel for visning av objekter som er i midten visjon rekkevidde.

Tren øynene dine til å fokusere på langt unna gjenstander ved å bevege hele hodet mot objektet i stedet for bare øynene dine. Hvis elementet er fortsatt ikke klart, bevege hodet opp eller ned vertikalt før objektet er krystallklart.

Lag et notat av oppover eller nedover tilt av hodet som er nødvendig for å vise elementer på ulike avstander. Prøv å gjenskape vinkelen så mye som mulig, og over tid, vil du begynne å gjøre det automatisk.

Hint

  • De fleste tilpasse seg sine nye progressive bifokale i en mindre enn en halv dag, men noen kan ta opptil to uker.
  • Hvis du har slitt de progressive bifokale for mer enn to uker og fortsatt ikke kan se klart, ta kontakt med øyelege.