Digidexo.com

Hva er årsakene til Visual Migrene?

Hva er årsakene til Visual Migrene?


Okulære eller øyen migrene er også kjent som visuelle migrene. De vanligvis er smertefri, men de synsforstyrrelser kan være problematisk. Visuelle migrene er et resultat av ulike faktorer som er vanligvis ufarlige, men kan også indikere andre helseproblemer, så hvis du har dem ofte du bør oppsøke en spesialist. Faktorene kan utløse en intens hodepine som kan vare noen timer eller dager, ifølge All About Vision.

Mat Faktorer

Ulike matvarer kan bringe på visuelle migrene hos mennesker som er følsomme for fermentering eller ingredienser av visse matvarer. Vanlige matvarer som bringer på okulær migrene er rødvin, alderen oster, sjokolade, kyllinglever, kjøtt bevart i nitrater eller melkeprodukter, ifølge Health Central. Mononatriumglutamat (MSG), et konserveringsmiddel som finnes i mange kinesiske eller asiatisk mat, er en annen vanlig årsak. Hvis du er servering på en restaurant, må du kanskje spørre din server hvis måltidet inneholder MSG.

Friluftsliv

Trene er bra for helsen og kroppen din, men det kan utløse visuelle migrene hos noen mennesker. Sollys kan også være en faktor i å utløse denne typen reaksjon i ditt synsfelt. Visjon forstyrrelser kan variere fra seeing flekker, blinkende lys, bølgete linjer som ser ut som lyn eller en midlertidig reduksjon i synsfeltet.

Daglige Faktorer

Uvanlige mengder stress, eller bli opprørt av en hendelse, kan utløse en okulær migrene. Andre faktorer som p-piller, sult og forbruk av alkohol kan utløse en visuell migrene.

Retinal migrene

Den retinal migrene er en annen form for visuell migrene. Denne type migrene er antatt å være forårsaket av en begrensning av blodstrømmen til øyet eller synsnerven, ifølge Hodepine Expert. Det vanligvis forekommer bare på det ene øyet, og kan resultere i hel eller delvis midlertidig blindhet i øyet. Det er alltid best å oppsøke lege for å utelukke eventuelle andre sykdommer eller tilstander.