Digidexo.com

Hvordan naturligvis øke kroppens HGH

Human Growth Hormone er et polypeptid hormon som produseres av hypofysen som påvirker vektregulering, aldringsprosessen, energinivå, seksuell funksjon og muskelmasse. Naturligvis er HGH sett på som en stor våpen i kampen for å gå ned i vekt, slette rynker og øke seksuell og idrettslige prestasjoner. For de som ikke ønsker å ta narkotika ved injeksjon, det er naturlige måter å utløse utskillelse av HGH og dermed dra nytte av det som har blitt kalt "master hormon."

Hvordan naturligvis øke kroppens HGH

•  Begynn en anaerob treningsprogram. Dette er et kort program som vanligvis inneholder et utbrudd av intens fysisk aktivitet og en liten periode med hvile, gjenta syklusen i 10 til 15 minutter, tre ganger i uken. Dette kan gjøres med din favoritt aerobic aktivitet: Sykling, svømming, løping, elliptiske eller trapp-stepping programmer og sit-ups, pull-ups eller chin-ups.

Supplement med enten arginin eller glutamin. Arginin virker ved å blokkere somatostatin, en HGH-hemmer, og 1.5g bør tas før trening. Glutamin er en aminosyre som stimulerer HGH produksjon; 2g bør tas 90 minutter etter trening.

Spis et protein bar eller drikke en proteinshake rett etter trening for tilsvarende 25g protein. Alternativt kan du spise magert kjøtt eller eggehviter. Å spise protein i stedet for karbohydrater vil sikre at du unngår hyperglykemi, som slår seg av HGH produksjon.

Få åtte til ti timer med avslappet, uavbrutt søvn. For at hypofysen til å skille de høyeste mengder HGH, må du ha høy kvalitet søvn. Slå av alle distraksjoner som TV og telefoner, mørkere rommet ditt, spise en balansert diett og prøve å gå til sengs på samme tid hver kveld.

Reduser alkohol og fettinntak. Alkohol forstyrrer produksjonen av HGH, særlig rett før sengetid eller høyre før du tar din supplement (enten arginin eller glutamin). Å spise fet mat, spesielt før trening, reduserer HGH sekresjon og bør derfor unngås.

Hint

  • For større effektivitet, sykle din supplement, bruker det for seks uker og deretter stopper for to uker. Drikk mye vann med en anaerob fitness program, som dehydrering fører til et svært lavt nivå av HGH. Noen over-the-counter medisiner som Tylenol PM eller Benadryl dehydrerer kroppen, så unngå antihistaminer og beroligende midler når det er mulig (eller minst to timer før og etter å ha tatt din supplement).
  • Anaerobe fitness programmer ikke bør forsøkes hvis du har en hjertesykdom eller bein lidelse. Ta kontakt med din lege før du starter et treningsprogram. Ikke begynn din anaerobe program med en intens periode med trening, som sprint. Dette kan føre til spenninger og muskel trekker, så begynne med en varm opp.