Digidexo.com

Alternative behandlinger for øye floaters

Eye flytere er gjennomskinnelige former i ulike størrelser og former som flyter fritt over synsfeltet. De er skapt av samling av mikroskopiske biter av rusk, tråder av proteiner og celler som akkumuleres i øyets glasslegemet væske, avstøpning skygger på netthinnen. Foreløpig er det ingen standard behandling for øye flytere. De anses ufarlig og mange mennesker lever med dem mens bare være mildt klar over deres eksistens. For mer ekstreme eller plagsomme tilfeller, er det flere ting du kan gjøre for å forbedre tilstanden.

Trening

Hold øynene i konstant bevegelse for å bidra til å styrke øyet og hindre opphopning av rusk i øyet vev. Ifølge Holistisk Junction, kan de som praktiserer ett minutt av fart lesing hver dag i 21 dager forvente å se en 80 prosent reduksjon i øye flytere. Som med alle former for trening, øyebevegelser bidra til å øke blodsirkulasjonen til området, noe som øker hastigheten som avfall transporteres fra vev. Å utøve dine øyne, holde hodet stille og se til høyre. Hold øye i denne posisjonen i fire sekunder. Så sakte se til venstre og hold. Gjenta denne øvelsen ti ganger daglig. Deretter prøve det igjen, ser opp og ned i stedet for venstre og høyre. Hvis du finner deg selv å bli svimmel, redusere antall repetisjoner og gradvis arbeide deg oppover.

Diet

Protein tråder som har akkumulert i øyet en gang ble fullt fungerende molekyler. Når protein er denaturert, bryter det opp i små fragmenter. Når den er brutt, kan det ikke bli satt sammen igjen. Men det er ting du kan gjøre for å hindre ytterligere brudd. Skade av frie radikaler er en av de viktigste årsaker til protein brekkasje. For å forhindre dette, med så mange naturlige kilder til antioksidanter i ditt daglige kosthold som mulig. Bønner, bær, epler, nøtter og grønnsaker som brokkoli, blomkål, spinat og gresskar er lastet med anti-oksidanter. I tillegg bør du unngå matvarer som kan bidra til generering av flytere, inkludert kaffe og alkohol.

Vitaminer

Hvis du finner det vanskelig å gjøre de nødvendige endringer i ditt daglige kosthold, prøve å legge en multivitamin tablett til morgenen menyen. Pass på å velge en merkevare som gir deg den anbefalte daglige mengden av vitamin A, som har en gunstig effekt på øyet. Hvis mulig, prøv å velge en tablett som inneholder hyaluronsyre også. Hyaluronsyre er en viktig komponent av kollagen, stoffet som gir støtte og struktur for øyet. Som du alder, kan kollagen degradering betydelig innvirkning på antall flytere i øynene dine.

Alternatives

Mange ikke-vestlige behandlinger har vært nyttig i behandling av øye flytere. Ifølge studier gjort av Verdens helseorganisasjon har pasienter rapporterte gode resultater fra hypnose, akupunktur og den vanlige inkludering av urtemedisiner som blåbær te i deres daglige regimer. Disse behandlingene øke sirkulasjonen av blod, lymfe og vevsvæsker for øyet, noe som øker tilgjengelig oksygen og forbedre hastigheten av næringsstoffer levering. For eksempel kan te laget med rooibos bidra til å gjenopprette skadet vev i hele kroppen, inklusive øyet, så det bidrar til å forsterke funksjoner av leveren, som detoxifies kroppsvæsker.