Digidexo.com

Laser behandlinger for Short Sight

Bruk av laserteknologi i det medisinske feltet har blitt løsningen for behandling av en mengde forhold og har gjort en enorm innvirkning i øyet og visjon omsorg. Laserbehandling har gjort det mulig å korrigere synet, slik at de som har måttet bære kontakter eller briller ikke lenger trenger dem. Personer med visjonen tilstanden nærsynthet, også kalt nærsynthet, kan gjennomgå laser behandling for å gjenopprette visjon til 20/20.

Nærsynthet

Nærsynthet er det tekniske uttrykket for nærsynthet eller nærsynthet, og ifølge John Andrews '"nærsynthet og Laser Eye Surgery" artikkel om eHealthArticles, over 30 prosent av befolkningen lider av denne tilstanden. Fjerne objekter som folk med 20/20 visjon kan se klart er ikke sett tydelig for folk som har nærsynthet. Dette er på grunn av lysstrålene 'forhold til netthinnen i øyet: i en "normal" øye, fokuserer lyset på netthinnen, mens for en nærsynt øye, fokuserer lyset foran netthinnen, som til slutt utydelig fjerne objekter. Denne typen visjon problem begynner vanligvis i tenårene og kan forverres over tid i tidlig voksen alder, etter som det stabiliserer.

Korreksjon Funksjon

For å korrigere nærsynthet, behandling er fokusert på å justere måten lyset fokuserer på netthinnen. Briller og kontakter bruke konkave linser, som bøye lysstrålene litt utover, slik at de faller riktig på netthinnen. Laser kirurgi justerer hornhinnen for å skape den samme effekten, utflating hornhinnen slik at lysstrålene kan fokusere lenger bak i øyet, der de fokuserer i 20/20 visjon.

Laserbehandling Correction

Hornhinnen er det gjennomsiktige vinduet i fronten av øyet som gir øyet mesteparten av sin totale fokusere strømmen. Således endrer formen på hornhinnen forvandler øyets fokuserte strøm. For nærsynthet, laserbehandling korreksjon faktisk flater ut hornhinnen ved å fjerne vev. Mengden av vev og plassering av det vev som krever fjerning bestemmes ved en serie tester. Ifølge Pasient Storbritannias artikkel om nærsynthet, er prosedyren vanligvis smertefri og vaksinen er øyeblikkelig.

Typer av Laser Eye Treatment

LASIK, akronym for laser-assistert in-situ keratomileusis, er den mest populære typen laser øye behandling. Ifølge Ed Ewings "Consumer test: Laser øye kirurgi" artikkel i The Guardian, mer enn 85 prosent av laserbehandling øye pasienter i Europa og USA gjennomgå denne type behandling, som bruker en kald laser for å forvandle hornhinnen. Lasek, en forkortelse for laser epithelial keratomileusis, er en lignende fremgangsmåte for mennesker med øyne som ikke er egnet for LASIK behandling. Denne typen har en lengre rehabiliteringsperiode, men det er fortsatt bare noen få dager.

Effektivitet

Laserbehandling for nærsynthet er svært effektiv, og fungerer for folk flest, ifølge Ewing. En 2005 britisk studie av over 300.000 behandlede øyne viste at 90 prosent av pasientene endte opp med perfekt eller veldig nær perfekt syn etter behandlingen. Siden det har vært mange fremskritt innen laserteknologi brukes til behandling øye siden 2005, er denne prosentandelen svært sannsynlig å ha økt. Ewing rapporterer også at dårlige resultater av øye laser behandling er uvanlig.

Kostnad

Kostnaden for laserbehandling varierer. Ewing oppsummerer kostnadsvariasjon ved å påpeke at jo verre visjon problem, jo ​​høyere kostnadene for laser kirurgi. DocShop.com for 2008 rapport om LASIK øye kirurgi lister opp en detaljert LASIK kostnadsoversikt som inkluderer, men er ikke begrenset til, royalties skyldte til laser utstyr produsenter, geografisk plassering, kirurg avgifter og lønn, medisiner som brukes, og før og etter behandling evalueringer . Docshop.com rapport sier også at den type teknologi som brukes påvirker kostnadene, sier at tilpasset LASIK med bølgefronten teknologi koster mellom $ 200 og $ 500 per øye, og nyere teknologi, som for eksempel IntraLase, koster mellom $ 250 og $ 500 per øye. Disse kostnadene omfatter ikke de nevnte kostnadsvariabler som kirurg avgifter.